Se spune ca DODO este un schimb descentralizat de ultima generatie, adica un proiect DEX care isi propune sa ofere lichiditate de 10 ori mai buna decat Uniswap. DODOEX, adica va fi principala platforma traditionala care a studiat solutia AMM existenta, deoarece au constatat ca majoritatea nu ofera lichiditatea asteptata. DODO a introdus cel mai nou algoritm de creatie de piata numit Proactive Market Maker, adica PMM. DODO devine acum oficial primul proiect bazat pe PMM care ajuta la minimizarea riscului de LP si, de asemenea, stabilizeaza portofoliul.

DODO isi propune sa devina un furnizor de lichiditate de ultima generatie, iar prin proiectul PMM, va asigura lichiditatea integrala in lant si pura a contractului. cu toate acestea, DODO considera ca algoritmii AMM existenti sunt prea primitivi si statici pentru o executie lunga si, in plus, nu sunt usor de utilizat, receptivi si inteligenti. Asadar, pentru a rezolva aceasta problema, DODO a decis sa lanseze propriul proiect care poate face fata in timp real fluctuatiilor pietei si constrangerilor de lichiditate.

Proiecte precum uniswaap, Balancer si Curve se confrunta cu o rata scazuta de utilizare si o rata instabila, unde doar 1-2% din fondurile disponibile la pret perfect si alte piete raman subutilizate. Stim ca piata continua sa fluctueze, dar din cauza instabilitatii portofoliului, pretul se actualizeaza lent. In procesul de ajustare a preturilor, AMM a asteptat operatiunile arbitragilor care pot provoca intarzieri si pierderi in LP.

Prezentare generala DODO

Numele proiectului VEJESTORY Simbol Ticker VEJESTORY Aprovizionare totala 1.000.000.000 Resedinta DEX Anul lansarii 2020 Punctul maxim 0,065 USD Platforma de schimb DODOEX Portofel metamasca

Analiza preturilor DODO

Potrivit raportului publicat intr-un DODO oficial, ei sustin ca Cambio a adus 10 milioane de dolari in volum zilnic si pana acum o valoare blocata de peste 75 de milioane de dolari. In acelasi raport, ei au anuntat si simbolul de guvernare DODO in ecosistemul DODO. Indicatorul DODO face parte din foaia de parcurs pe termen lung, impreuna cu organizatia autonoma a arborelui, care include Management DAO, Risk Control DAO si Earn DAO. Cu toate acestea, detinatorul tokenului DODO ii va ajuta sa participe la decizia de guvernare si la discutii. Din oferta totala de 1 miliard de jetoane, 60% din aprovizionare va fi alocata stimulentelor comunitare.

Tokenul DODO a fost lansat cu un plan in care initial jetonul va fi blocat timp de 1 an si apoi eliberat incet timp de 2 ani. Echipa DODO a fost programata pentru doua runde pentru investitori, si anume runda de seminte si runda de vanzare privata. In runda de seminte a strans initial 6 milioane USD, iar in vanzarea privata a strans 10 milioane USD. in Seed Token pretul a fost de 0,01 USD per USD si apoi in vanzarea privata pretul a urcat la 0,05 USD si va fi lansat dupa 6 luni de blocare, iar restul va fi eliberat timp de 1 an. DODO este un token bazat pe ERC-20 pe Ethereum Blockchain. DODO va fi disponibil pe propria platforma DEX cu diferite perechi precum DODO/USDT. DODO a introdus un nou tip de vanzare de jetoane, adica nimic mai mult decat un proces descentralizat. Ca si in aceasta vanzare de simboluri, investitorul se va bucura de o structura de comisioane de tranzactie de 0%.

Intrebari frecvente

Este DODO o investitie buna?

Investitia in DeFi necesita cercetare, asa ca va rugam sa faceti propria cercetare inainte de a investi.

Concluzie

Multe proiecte noi au fost lansate recent in cursa DeFi si DEX si unele dintre ele au avut succes intr-o perioada scurta de timp, iar altele au esuat. DODO a vrut sa schimbe oferta de lichiditate cu un nou algoritm si au inceput sa primeasca atentia investitorilor. In vanzarea de simboluri si LP, DODO a fost foarte aproape de a atinge o valoare totala a volumului de 100 de milioane de dolari. Cu toate acestea, se concentreaza direct pe principala problema a DEX-ului existent, adica diferenta de pret a unui alt activ care provoaca pierderea investitorului. Acum, sa speram ca DODO poate realiza ceea ce si-a propus si ca utilizatorul poate accesa pur si simplu pretul real al activului impreuna cu taxe de tranzactie zero, adica taxe de gaz.