Valkyrie Protocol este un  protocol de activare Dapp  conceput pentru a ajuta protocoalele sa porneasca eficient. Protocoalele pot crea campanii care ofera recompense pentru recomandarile sociale. Utilizatorii pot participa la proiect si pot fi expusi la noi proiecte si pot fi incurajati sa experimenteze si, de asemenea, sa trimita campaniile catre altii.

Valkyrie permite oricarui utilizator sa creeze o „campanie” cu un obiectiv specific si sa raspandeasca recompense prestabilite utilizatorilor in functie de nivelul lor de participare. Acest  „ecosistem recompensabil”  este format   din  creatori de campanii  , care urmaresc sa creasca numarul de utilizatori ai proiectului lor in reteaua Terra,  participanti la campanie  , care participa la campanie si partajeaza continut cu alti utilizatori si  recomandari din campanie  , care difuzeaza continutul campaniei catre noii utilizatori. Valkyrie ofera un cadru generalizat care permite echipelor individuale sa il aplice la nevoile lor specifice ale campaniei.

 Spre deosebire de programele obisnuite de recomandare, Valkyrie ofera o metodologie robusta pentru a incuraja implicarea prin acordarea de recompense nu numai participantilor la campanie, ci si celor care induc un angajament suplimentar prin partajarea continutului. Caracteristici unice Valkyrie:

 • Participare mai mare  prin schimb cu o structura stimulata intre actionari si participanti.
 • Marketing directionat in lant  prin criterii de eligibilitate definibile (criterii pentru portofel etc.)

Prin combinarea stimulentelor intre creatori si consumatori inca de la inceput, Valkyrie este un instrument complet personalizabil care permite utilizatorilor sa defineasca campanii bazate pe actiuni pentru a-si atinge obiectivele de marketing. In plus, dezvoltatorii pot interactiona cu protocolul cu doar cateva linii de cod.

Ce este Protocolul Valkyrie?

Scopul principal al Protocolului Valkyrie este de a aduce utilizatorii noi pe scena criptomonedei, precum si pe cei care sunt deja familiarizati cu criptomonede si platforme de criptomonede, intr-un ecosistem unic in care sunt stimulati sa participe la noi proiecte.

●  Crearea campaniei  – Folosind sabloane predefinite care specifica criteriile campaniei (de exemplu, recompense ale campaniei, scheme de recompense de implicare si recomandari), un creator de campanie poate produce o noua campanie. Dupa crearea unei campanii, creatorii pot depune recompense de campanie pentru actiunile tinta sub forma oricarui token CW20. Recompensele pentru partajare/recomandari, totusi, trebuie depuse sub forma de VKR.

●  Participarea la campanie  – Valkyrie este un sistem de recompense bazat pe actiuni, in care participantii sunt recompensati pentru efectuarea anumitor actiuni, asa cum este specificat de campanie.

●  Campanie/Recomandari partajate  – Structura lui Valkyrie se bazeaza pe recompensarea participantilor printr-o retea asemanatoare arborelui, ale carei actiuni de nivel primar si secundar sunt, de asemenea, recompensate (mai multe despre asta mai jos). Drept urmare, cei care sunt activi si de succes in promovarea unei anumite campanii vor putea castiga recompense continue proportionale cu contributiile lor.

Campania Valkyrie: un exemplu

Dupa lansare, echipa Valkyrie se va concentra pe incorporarea de noi campanii/proiecte in ecosistemul Terra. Iata un exemplu ipotetic al unei posibile campanii care utilizeaza  protocolul oglinda  :

 • Mirror Protocol prezinta o campanie in care utilizatorii care schimba un mAsset pe Mirror Protocol sunt eligibili pentru a primi recompense suplimentare, sporind gradul de constientizare a protocolului.
 • Prin participarea la campanie si schimbul unui(e) mAsset(uri), utilizatorul va primi o suma predefinita de recompense MIR din fondul de recompense ale campaniei.
 • Dupa participare, el/ea va putea crea un link de recomandare care poate urmari daca a avut loc o recomandare reusita odata ce a fost distribuita. Daca a avut loc o recomandare, persoana care trimite recompense va primi recompense suplimentare sub forma de VKR din fondul de recompense ale campaniei.

Cum sa „Partajezi pentru a castiga” ?

O structura de recompense prin care toti participantii pot primi recompense prin partajarea si raspandirea continutului este principala atractie a Protocolului Valkyrie atat pentru activisti, cat si pentru participanti.

Participantii la campanie nu au dreptul doar la recompensele acumulate prin participarea directa la campanie, ci si la participarea altor utilizatori daca participantul initial poate fi conectat intr-o structura arborescenta (pana la trei niveluri). Schema de distribuire a recompenselor este diferita pentru fiecare campanie, personalizata pentru publicul dvs. specific de catre creatorul campaniei.

De exemplu, o campanie cu o  schema de recompensa de  miza  de 100 de jetoane (nativa pentru campania specifica)  si o  schema de recompensa de recomandare  VKR [50,30]  va avea ca rezultat urmatoarea structura de recompensa:

Analizand recompensele totale ale Participantului  A:

 • Participantul A primeste o  recompensa  de  100 de jetoane  pentru participarea sa directa.
 • Prin link-ul Participantului A, ati distribuit campania si participantilor B, C si D, care au participat la campanie. Ca atare, Participantul A este eligibil pentru  o suma suplimentara de 50 VKR  care rezulta din participarea directa a fiecaruia dintre arbitrii sai.
 • Daca participantii E, F, G participa prin linkul de recomandare al Participantului B, C sau D, Participantul A va fi eligibil pentru inca  30 VKR  pentru fiecare recomandare secundara.
 • Prin urmare, recompensele totale primite de  Participantul A  sunt  100 de jetoane (native ale campaniei) si 240 VKR.
 • Retineti ca aceasta schema in cascada este in prezent limitata la doar trei niveluri, astfel incat orice participare a utilizatorilor mai jos in arbore nu va fi luata in considerare la calcularea recompenselor Participantului A.

Analizand recompensele totale ale Participantului  B:

 • O  recompensa  de  100 de jetoane  pentru participarea ta directa.
 • Prin link-ul Participantului A, ati distribuit campania si participantilor E si F, care au participat la campanie. Ca atare, Participantul B este eligibil pentru  inca 50 VKR  care decurg din participarea directa a fiecaruia dintre arbitrii sai.
 • Daca Participantul H participa prin linkul de recomandare al Participantului F, atunci Participantul B va fi eligibil pentru a primi  30 VKR suplimentare  pentru fiecare recomandare secundara.
 • Prin urmare, recompensele totale primite de  Participantul B  sunt  100 de jetoane (native ale campaniei) si 130 VKR  .

Caracteristici unice ale protocolului Valkyrie

Lantul de referinte in cascada

‌Valkyrie foloseste un lant de recomandare in cascada in care recompensele pot fi castigate continuu prin partajarea campaniei cu alti utilizatori. Acest mecanism este primul de acest fel din industrie si este vital pentru adoptarea aplicatiilor descentralizate si activarea protocoalelor dincolo de baza lor actuala de utilizatori.

Recompensele pentru recomandarile de succes ale campaniei sunt platite sub forma de VKR, asa cum a fost atribuit de creatorul campaniei. Ca atare, participarea activa la Valkyrie, precum si o crestere a activitatii generale DApp, vor duce in mod corespunzator la o utilizare sporita a VKR. Adoptarea crescuta a dApps in ecosistem este un castig nu numai pentru DeFi, ci si pentru Valkyrie.

Configurarea portofelului tinta si prevenirea abuzurilor

Deoarece Protocolul Valkyrie interactioneaza in primul rand cu portofelul utilizatorului, pentru a minimiza cazurile de utilizare gresita si activitatea botului, creatorul campaniei poate stabili cerinte minime pentru ca un portofel sa fie eligibil pentru recompense de implicare/recomandari. De exemplu, o campanie poate cere ca portofelul sa aiba miza LUNA, pentru a se asigura ca participantul are skin in joc cu privire la ecosistemul Terra.

Valkyrie Protocol are masuri de securitate pentru a reduce riscul de abatere. O campanie poate solicita ca VKR sa fie „blocat” (apoi returnat utilizatorului) ca criteriu obligatoriu pentru ca un portofel sa fie eligibil sa participe la campanie. Mecanismele de securitate, cum ar fi solicitarea blocarii VKR, pot face ca abuzul in campanie sa fie ineficient din punct de vedere economic, minimizand astfel comportamentul inadecvat.

Date in lant

‌Valkyrie Protocol va furniza diverse date in lant legate de performanta protocolului (de exemplu, proliferarea, numarul de participanti, arbori participanti etc.). Acest lucru va oferi creatorilor de campanii date de analiza utile pentru a gestiona performanta campaniilor lor.

Token-ul $ VKR

Valkyrie Token ($VKR) este   simbolul de guvernare nativ al protocolului, conceput pentru a capta liniar o parte din taxele de protocol si pentru a oferi stimulente suplimentare atat pentru cei care activeaza, cat si pentru participanti. Pe langa acordarea drepturilor de guvernare detinatorilor, $VKR este utilizat in mod unic in protocol: creatorii campaniilor trebuie sa plateasca o taxa initiala sub forma de $VKR la instantierea unei campanii, iar utilizatorii primesc recompense de $VKR pentru participare.

Lansarea $VKR pe protocolul Pylon

Valkyrie va lansa jetonul $VKR pe  Pylon Gateway pe  7 octombrie 2021  , oferind celor care doresc sa achizitioneze jetonuri $VKR doua cai:  Pylon Swap  si  Pylon Pools  . Ora exacta de lansare va fi anuntata mai aproape de data.

$ VKR: Schimb pilon

Token-ul $VKR va fi vandut pe Pylon Swap pentru  0,10 USD  , iar jetoanele vor fi distribuite pe o perioada de  3 luni,  dupa o  luna de blocare  . Un total de  15.000.000 USD de jetoane VKR  (1,5% din totalul ofertei de jetoane) vor fi disponibile pe Pylon Swap. Mizatorii $MINE vor avea prioritate sa cumpere jetoane $VKR, iar cei care nu miza vor avea ocazia daca jetoanele raman. Pentru a asigura stabilitatea lansarii, se vor aplica urmatorii parametri:

Parametrii de miza $MINE

Pentru a cumpara $VKR pe Pylon Swap, utilizatorii trebuie sa aiba un  minim de 1.000 $ MINE mizati  in guvern  pentru a fi eligibili sa participe. Graficul de mai jos arata suma minima de $MINE care trebuie mizata pentru a cumpara un anumit numar de jetoane $VKR, cu suma maxima de jetoane $VKR pe care un utilizator o poate achizitiona fiind  de 50.000 $ VKR  . Orice utilizator cu urmatoarea suma de MINA pariata la lansare este eligibil sa participe:

 Parametrul 1.000 MINE a fost modificat pentru a permite achizitionarea de max. 2.500 de jetoane VKR (anterior 10.000 VKR) pentru a se asigura ca detinatorii mai mici de MINE pot participa in continuare, descurajand totodata activitatea botului. 2) Pe baza feedback-ului comunitatii, raportul MINA:VKR a fost modificat de la 1:2 la 1:1 pentru a se asigura ca pot participa cat mai multi oameni.

De asemenea, deoarece Valkyrie Protocol doreste sa recompenseze stakerii $MINE pe termen lung inainte de lansarea $VKR, un total de 1.000.000 de jetoane Valkyrie (0,1% din totalul ofertei) vor fi trimise catre stakerii $MINE, pe baza unui instantaneu retroactiv.

Schimbarea stalpului: ghid pas cu pas

 1. Obtineti $MINE – Schimbati cu $MINE 
 2. Mizati $MINE – Asigurati-va ca ati mizat cel putin suma minima de $VKR pe care doriti sa o cumparati 
 3. Cumparati $ VKR a $ 0,10 in Pylon Gateway
 4. Luati nota de perioada de blocare de 1 luna si perioadele de maturizare de 3 luni.

$VKR: Pilon Pools

Pe langa faptul ca parierii $MINE pot cumpara $VKR in Pylon Swap, utilizatorii vor putea, de asemenea, sa castige recompense inflationiste $VKR depunand $UST in Pylon Pools intr-o perioada de timp desemnata. Un total de  15.000.000 VKR (1,5% din oferta totala) vor fi alocate  pentru  3 pool-uri miniere  cu diferite perioade de blocare si APR-uri, prin care pool-urile cu perioada de blocare mai lunga au procente APR mai mari.

Grupa 1 Alocare de jetoane: 10.000.000 VKR Perioada de achizitie: 18 luni. Recompense revendicabile incepand de la 9 luni.

Grupa 2 Alocarea de jetoane: 3.500.000 VKR Perioada de achizitie: 12 luni. Recompense pot fi revendicate de la 6 luni

Grupa 3 Alocare de jetoane: 1.500.000 VKR Perioada de achizitie: 6 luni. Recompense pot fi revendicate de la 3 luni

Cum sa cumpar Valkyrie Protocol (VKR) Token?

Primul pas: Descarcati Terra Station Wallet si cumparati LUNA Token.

Pentru a cumpara Valkyrie Protocol (VKR) Token , va trebui sa cumparam LUNA Token si sa avem si Terra Station Wallet si pentru asta in Cryptoshitcompra avem aceste doua tutoriale:

 • Ghid pentru portofelul Terra Station
 • Tutorial comprar Terra (LUNA) Token.

Al doilea pas: Cumparati UST Token pe TerraSwap.

Ei bine, pentru moment pentru a cumpara VKR vom avea nevoie de UST, care este stablecoin-ul Terra si pentru asta trebuie sa mergem la TerraSwap.

Al treilea pas: Cumparati VKR din aceeasi aplicatie Valkyrie.

Ei bine, pentru asta trebuie sa mergem si apoi sa conectam portofelul, apoi trebuie sa selectam suma UST pe care o vom schimba cu VKR si gata vom fi achizitionat deja VKR Token.