Actriţa americană Jamie Brewer, cunoscută pentru rolul pe care îl interpretează în serialul de televiziune „American Horror Story”, a devenit prima femeie din istorie care, deşi suferă de sindromul Down, a fost invitată să defileze pe podium la Săptămâna Modei de la New York.

Potrivit contactmusic.com, Jamie Brewer, în vârstă de 30 de ani, a intrat în istorie joi, în momentul în care a urcat pe podiumul de defilare, cu ocazia prezentării unei colecţii create de Carrie Hammer, intitulată „Role Models Not Runway Models”.

„Fetele, adolescentele şi femeile tinere pot de acum înainte să îşi spună: «Hei, dacă ea poate să facă acest lucru, atunci pot şi eu!». Mă bucur să fiu o sursă de inspiraţie şi un model de urmat pentru tinerele femei”, a spus Jamie Brewer.

Creatoarea de modă Carrie Hammer a folosit pentru prezentarea acestei colecţii femei obişnuite, cliente ale sale, de diverse vârste, rase şi dimensiuni corporale. Ea speră că rochiile şi celelalte creaţii ale sale vor fi pe gustul primei doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, potrivit mediafax.ro.

Lavinia-Andreea Leopa

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here