Un tânăr din Răducăneni a muşamalizat în mod criminal un accident rutier în care două adolescente au fost grav rănite, totul pentru a scăpa de rigorile legii. Ieşeanul băuse înainte de a se urca la volan şi a comis mai multe fapte abominabile, rând pe rând, numai pentru a nu fi descoperit, scrie ziaruldeiasi.ro.

Disperarea de a nu fi prins de Poliţie după ce s-a urcat băut la volan a determinat un tânăr să ascundă un accident ru­tier în care două adolescente au fost grav rănite.

Timp de mai multe ore, acest tânăr, din Răducăneni, a plimbat cele două victime rănite, refuzând la un mo­ment dat chiar şi intervenţia unor ambulanţieri ce treceau întâmplător şi au văzut accidentul, totul de teamă să nu fie deconspirat. Fetele rănite au ajuns până la urmă la spital, însă întârzierea a fost unul dintre motivele care au dus la decesul uneia dintre ele. O fată de doar 18 ani, proaspăt absolventă de liceu şi cu tot viitorul în faţă.

După mai bine de doi ani de anchetă, procurorii ieşeni au descâlcit ieri iţele acestui caz incredibil, trimiţând în judecată şoferul vinovat de producerea accidentului, dar şi un prieten de-al său care a intrat în jocul acestuia.

Joaca de-a accidentul rutier

Alexandru Irimia avea doar 21 de ani în momentul în care a avut loc accidentul menţionat. Se întâmpla în seara zilei de 17 septembrie 2012, atunci când tânăra care avea ulterior să moară, Delia Bânzari, dar şi o prietenă a sa de 17 ani s-au întâlnit într-un local din Ră­ducăneni cu un grup de şase tineri. Deşi consumase băuturi alcoolice, Alexandru Irimia a decis, în jurul orei 1.30, să mear­gă cu maşina până la Iaşi, acolo unde cele două tinere şi un alt tânăr, Bogdan Curcă, urmau să se întâlnească cu un alt tânăr. În localitatea Cozia, într-o curbă la dreapta, Alexandru Irimia a pierdut controlul volanului, iar vehiculul s-a lovit violent de un taluz, în urma impactului maşina răsturnându-se.

Lavinia-Andreea Leopa

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here