Ultima zi a detaşării sale în Australia a fost plină de surprize pentru prinţul Harry. În timpul unei apariţii publice la Opera din Sydney a fost cerut în căsătorie şi sărutat de o admiratoare.

Cel mai râvnit burlac al familiei regale britanice a fost copleştit de atenţia admiratoarelor din Sydney. A petrecut mai bine de o oră alături de australienii dornici să-i strângă mână şi chiar să-i ceară mâna. Asaltul romantic l-a făcut să roşească pe prinţ, dar a tratat cu mult umor tupeul tinerei de 21 de ani.

Harry a petrecut o lună în Australia, detaşat pentru pregătire în rândul armatei locale. Înainte de a se întoarce la Londra, va mai petrece opt zile în Noua Zeelandă în cadrul unei vizite oficiale. Marea sa dorinţă este să-şi cunoască în sfârşit nepoata pe care a văzut-o până acum doar în fotografii.

Detaşarea în Australia fost ultima misiune oficială a prinţului Harry înainte de a renunţa la uniformă. De-acum înainte se va dedica activităţilor de protocol din cadrul casei regale britanice.

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here