Steaua a ratat calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, după ce a fost învinsă la Belgrad, de Partizan, scor 2-4.Paul Papp a avut un meci de coşmar, fiind scos ţap ispăşitor după acest eşec.

 

Imediat după meci, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Digi Sport Special, Gigi Becali a recunoscut că regretă plecarea lui Tamaş, a cărui experienţă ar fi făcut diferenţa într-un meci cum a fost cel de la Belgrad. Referindu-se la situaţia lui Mirel Rădoi, patronul grupării din Ghencea a reafirmat că antrenorul are tot sprijinul din partea sa.

“Mie nu îmi pare rău..într-adevăr, singurul meu regret a fost ăsta cu Tamaş, dar eu i-am dat mână liberă lui Mirel să facă ce vrea şi a făcut ce a făcut şi cu asta basta şi nu îi reproşez nimic. Am avut într-adevăr un gând, uite, cu Tamaş nu se întâmpla asta, dar doar un gând, nu reproşez nimic.

El (n.r. Mirel Rădoi) ia hotărârile la Steaua şi face ce vrea el, nu mă dezic de finul meu, m-aţi înţeles?!! Până la infinit are susţinerea mea, toată viaţa, doar nu o să-mi dau finul afară eu. Pe Hagi (n.r. naşul lui Gigi Becali) nu l-am dat eu afară, a plecat el, dar hai să nu mai discutăm”, a afirmat Gigi Becali.

Steaua va merge acum în Europa Leagueiar tragerea la sorți a play-off-ului va avea loc vineri. Dacă reușește să se califice în grupele celei de-a doua competiții continentale, campioana va avea încasări minime de 7,5 milioane de euro, fără să fie luate în calcul și punctele pe care le-ar strânge în grupe.

Sursa: Digisport

Articol redactat de Vlad Alexandru

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here