Rapid poate trece în doar câteva zile de la extaz la agonie. După ce în urmă cu câteva zile era în pragul falimentului, azi Rapidul ar putea deveni una dintre cele mai puternice echipe din România.

Rapidul este de vânzare şi se pare că s-au găsit investitori potriviţi pentru a prelua echipa. Un fond de investiţii din Anglia şi-a dat acordul de a prelua pachetul majoritar de acţiuni al Rapidului, prin intermediul lui Dragoş Sabău , un avocat de 33 de ani şi un împătimit susţinător al giuleştenilor.

Suma totală care ar urma să fie investită este de 150 de milioane de euro, dintre care 60 de milioane este destinată construirii unei clădiri de birouri, în care se va afla şi sediul clubului.

“Nu vreau să vorbesc acum despre Rapid, dar voi spune mai multe în câteva zile, într-o conferinţă de presă. Nu pot să spun decât că această echipă nu poate fi lăsată a nimănui”, a declarat Dragoş Sabău.

Noii investitori ar urma să-l instaleze pe Marius Şumudică antrenor, în timp ce Gică Butoiu va fi preşedinte. Dintre actualii rapidişti din conducere, doar Nicolae Manea ar urma să-şi păstreze postul.

Rapid îşi va schimba şi strategia de transferuri. Dragoş Sabău şi investitorii şi-au propus să formeze o echipă numai cu jucători români.

Marius Ghencea

Distribuie:14000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here