Un nou scandal a izbucnit de ieri în fotbalul românesc de această dată între un patron de club şi un antrenor rival. Este vorba desprea patronul celor de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă şi antrenorul celor de la Steaua, Laurenţiu Reghecampf.

Ieri Negoiţă l-a acuzat pe Reghecampf că va face blat cu Viitorul lui Gică Hagi iar antrenorul Stelei nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a răspuns lui Negoiţă.

Eu cred că acest om ori nu are nici o treabă cu fotbalul (şi îşi merită soarta) ori face pe prostul. Cum poţi declara asemenea prostii? Negoiţă, trezeşte-te, tată, nu te mai minţi singur. Steaua te-a umilit, iar aşa nu vei bate Steaua nici peste 100 de ani!!! Dar dacă mă gândesc mai bine, e foarte bine aşa ca să pot doborî toate recordurile împotriva lui Dinamo!”, a fost mesajul postat de Laurenţiu Reghecampf. 

“Acest cocoșel obraznic, lăudăros și needucat se tot bagă în seamă cu mine, cred că vrea și el să stea de vorbă cu oamenii mari. Eu nu am făcut decât să dau un pronostic, eu militez pentru un fotbal curat și asta deranjează. Mi-aș dori ca acest personaj insalubru să-mi răspundă pe teren, cu Viitorul, dar și în Europa, unde s-a făcut de râs. Dar, pe principiul <>, a sărit ca ars! Poate i-am stricat vreo cotă la pariuri și asta îl doare. Eu bag bani în fotbal, nu scot, ca alții…”, a fost răspunsul acid al lui Ionut Negoiță. 

Distribuie:0020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here