STEAUA. Laurenţiu Reghecampf, antrenorul formaţiei campioane, a vorbit într-o conferinţă de presă despre meciul cu Viitorul, partidă ce are loc luni, de la ora 20:30.

STEAUA. Reghe a vorbit şi despre planurile sale pe banca tehnică a „roş-albaştrilor” şi despre transferurile pe care vrea să le facă. Tehnicianul în vîrstă de 40 de ani nu a ezitat să îl critice dur pe fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă.

Reghe a fost nemulţumit de faptul că „Piţi” a declarat că nu îl interesează Steaua şi că nu ar antrena niciodată actuala echipă, relateaza fanatik.ro.

…despre meciul cu Viitorul: „Trebuie să mergem la Constanţa să cîştigăm meciul. Ăsta este obiectivul nostru. Întîlnim o echipă foarte bună şi nu degeaba se află pe sus în clasament. Trebuie să cîştigăm meciul pentru a reduce din diferenţă. Sînt sigur că o să fie un meci frumos şi o să ne respectăm adversarul. Avem doi jucători suspendaţi cu Viitorul şi trebuie să introducem şi alţi jucători. Sper ca aceştia să facă faţă. Eu vreau să vorbesc mai puţin şi să dăm totul pe teren. Nu sîntem în măsură să vorbim acum foarte multe. Am avut parte de o săptămînă în care am făcut antrenamente bune. Am avut un mic cantonament şi am pus la punct mai multe lucuri şi sper ca asta să se vadă la meciul cu Viitorul. Sînt jucători buni, care au valoare, dar trebuie să aibă mai multă încredere în ei. Trebuie să ofere tot ce e mai bun pentru a cîştiga meciul cu Viitorul.”

…despre situaţia lotului: „Tade s-a accidentat şi am hotărît să nu se antreneze astăzi. O să vedem ce se întîmplă pînă la ora meciului.”

…despre transferuri: „Fotbalul a devenit o afacere, iar jucătorii vin şi pleacă. Asta este viaţa. Jucătorii de valoare nu vor sta la o echipă toată viaţa. Atunci cînd vine o ofertă bună nu ai cum să te opui. Noi nu ne dorim ca Şumudică să plece de la Astra dacă o să transferăm de acolo. În situaţia lui m-am aflat şi eu, dar şi alţi antrenori. Ne dorim să transferăm cei mai buni fotbalişti din fotbalul românesc pentru că îi cunoaştem, i-am văzut cum joacă şi nu mai au nevoie de acomodare. Tamaş? Rămîne de văzut…”

„Am încercat în fiecare an să readucem jucătorii români din străinătate, dar şi să îi luăm pe cei din fotbalul intern.  Eu nu am spus că îl vreau pe Tănase de la Viitorul, nu pot să spun asta înainte de meci pentru că nu este corect. O să vedem ce se întîmplă după ultima etapă. Asprilla este un jucător de valoare, iar orice jucător de valoare poate să facă faţă la Steaua. Acum sînt numai discuţii, dar noi nu am vorbit cu nimeni despre transferuri. O să vedem ce o să se întîmple. Acum importante sînt meciurile care au mai rămas şi o să dezvălui ce jucători îmi doresc la finalul anului.”

…despre Gică Hagi: „Mă aşteptam ca Hagi să facă treabă bună la Viitorul. Munceşte de foarte mult timp şi are jucători de mare valoare şi un staff bine pus la punct. Jucătorii cresc de la an la an şi asta se vede.”

…despre obiectivul său: „Îmi doresc să cîştigăm campionatul. Nu am făcut nimic în plus faţă de colegii mei de dinainte. Nu am schimbat multe. Am lucrat cu ei şi am încercat să formăm o echipă, un grup unit. Nu trebuie să facem o comparaţie, tot ce este mai important este să cîştigăm toate meciurile. Este important să ne impunem în meciul cu Viitorul. Se vor schimba foarte multe după pauza competiţională din iarnă. Avem un lot foarte puternic şi cu o pregătire bună o să reuşim să ne impunem.”

…despre lupta pentru titlu: „Noi ne gîndim doar la echipa noastră şi este normal să ne dorim ca celelalte echipe să facă paşi greşiţi şi noi să ne facem treaba cît mai bine. Ne luptăm pentru titlu cu Viitorul, Dinamo, Astra şi Pandurii. În play-off o să avem foarte multe meciuri dificile şi trebuie să facem faţă.”

…despre Mihai Stoica: „Vorbesc cu el de cîte ori are ocazia şi încercăm să ducem echipa acolo unde îi este locul. Sper ca el să iasă cît mai repede şi să facem treabă bună.”

…despre Becali: „Vorbesc foarte mult şi cu Gigi Becali şi sînt numai lucruri pozitive. El îşi doreşte să facă o echipă puternică ca să se lupte în Liga Campionilor, dar momentan ne descurcăm cu ceea ce avem acum.”

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here