Un bărbat de 57 de ani  a avut surpriza vieţii lui în momentul în care a întâlnit femeia cu care corespondase o vreme pe Internet. Aceasta nu era alta decât SOȚIA FIULUI SĂU.

Potrivit site-ului chinasmack.com, bărbatul, identificat sub numele de Wang, a decis să se întâlnească cu prietena sa virtuală după ce aceasta i-a trimis o fotografie în care, se pare, arăta foarte bine. Evident, poza trimisă era una a prietenei tinerei.

Atât Wang cât şi nora sa au minţit în privinţa vieţii lor private, susţinând că sunt singuri. Cel mai nefericit om din toată povestea, fiul lui Wang, era însă cât se poate de real, ba chiar se afla la muncă, în timp ce cei doi avea o idilă pe Internet. Întâlnirea a avut loc în cele din urmă şi s-a sfârşit dezastruos. Wang a rămas cu gura căscată în momentul în care şi-a văzut nora apărând.

Pentru ca spectacolul să fie complet, la întâlnire a apărut şi fiul, care aflase din întâmplare despre întâlnire şi i-a surprins pe cei doi încă din primele momente.

Nimeni nu a mai avut timp să explice încurcătura, astfel că fiul i-a luat pe amândoi la bătaie şi totul s-a sfârşit cu intervenţia poliţiei.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here