Se crede  ca daca nu faci sex pentru o perioada mai indelungata de timp, vaginul tau va deveni mai stramt. Ei bine, este total gresita aceasta  conceptie. Vaginul ramane neschimbat indiferent de varsta sau de numarul contactelor sexuale.

Conceptia potrivit careia, femeile care fac sex mai rar sunt mai “stramte” iar cele care fac sex frecvent sunt mai “largi” este total gresita. Asta pentru ca muschii vaginului sunt elastici. Ei se contracta si revin la forma initiala dupa fiecare contact sexual, ca si dupa fiecare nastere.

De fapt, vaginul tau sufera modificari importante doar de doua ori in viata. Prima data este atunci cand nasti, si se pare ca muschii vaginului tau vor avea nevoie de sase luni de zile pentru a reveni la forma initiala, si a doua oara, odata cu imbatranirea, scrie bzi.ro, citat de viral.bewoman.ro.

Daca simti ca esti prea stramta in timpul unui act sexual, nu este din cauza ca nu ai mai facut sex de mult timp, ci pentru ca nu esti suficient de excitata si umezita. Ai nevoie de un  preludiu facut asa cum trebuie, indiferent de varsta.

Potrivit lui Jennifer Wider, specialist in sanatate feminina, citat de libertatea.ro, cand vaginul tau pare mai stramt ca de obicei, indica faptul ca probabil nu ai intrat inca in starea necesara pentru a intretine un act sexual si ca ai nevoie de un preludiu mai lung. Totodata, aceasta a explicat ca exista doar doua momente in viata unei femei cand vaginul isi schimba forma pentru o perioada mai lunga de timp: dupa nastere si dupa ce ombatranesti.  Insa, acest lucru se poate remedia cu exercitii pentru intarirea muschilor vaginali.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here