La fel de uimitor ca Elizabeth Olsen si Paul Bettany WandaVision, adevaratul punct culminant al seriei este Kathryn Hahn. Performanta ei ca „vecina curioasa” a cuplului titular, Agnes, a devenit mult mai mult decat un rol secundar, prinde fiecare iteratie a comediei si in cele din urma  devine  marele rau al show-ului: fura aproape fiecare scena in care se afla. Practica furtului de scene este o arta pe care Hahn a perfectionat-o de-a lungul anilor in multe proiecte.

Dintr-o istorie de interpretare a personajelor secundare hilare din filme precum How to Lose a Guy in 10 Days si Step Brothers in dramele pe care le place sa joace Private Life, Hahn este, fara indoiala, unul dintre cei mai subestimati actori de la Hollywood. Din anumite motive ii recunoastem, dar nu stim exact de ce. Din fericire, acest lucru nu va mai fi cazul in viitor. In timp ce salutam Studiourile Marvel pentru ca a devenit in sfarsit Hahn mainstream, sa aruncam o privire inapoi la unele dintre cele mai bune roluri ale lui Hahn.

12. Michelle Rueben – Cum sa pierzi un tip in 10 zile (2003)

Rolul lui Hahn din How to Lose a Guy in 10 Days a inceput tipografia ei de la comediile romantice „( A Lot Like Love , Win a Date With Tod Hamilton!, The Holidays etc.) la „funny best friend”. In ea, el umple acei pantofi pentru Andie al lui Kate Hudson cand incearca sa-l ridice pe Ben al lui Matthew McConaughey.

11. Carla, Bad Moms (2017)

La fel ca rolurile sale din Spotlight , Step Brothers si We’re the Millers , Hahn saluta comedia slapstick in franciza Bad Moms . Ea o interpreteaza pe Carla, o mama singura dezordonata si specialista braziliana in ceara care fura spectacolul. Daca nu ar fi fost fortata sa joace un rol secundar in spatele Milei Kunis, acest film ar fi probabil mult mai bun.

10. Lee Payne – HAPPYish (2015)

In aceasta comedie neagra, Hahn o joaca pe Lee Payne, sotia lui Thom Payne (Steve Coogan), care incearca sa-si echilibreze pasiunea artistica si maternitatea. Desi nu este cel mai faimos spectacol HAPPY Atat prezentarile relativ satirice ale lui Hahn, cat si ale lui Coogan reusesc acest lucru.

9. Dessa Constantine – Stiu ca multe lucruri sunt adevarate (2020)

In vehiculul/miniseria Mark Ruffalo I Know So Much Is True , Hahn o joaca pe fosta sotie a lui Dominick, Dessa. Dupa ce Hahn si-a incheiat casnicia dupa ce si-a pierdut fiul, este uimitor cum infatiseaza durerea si trauma lui Dessa, fiind in acelasi timp un far de sprijin pentru cele doua personaje principale.

8. Rachel – Afternoon Delight (2013)

Afternoon Glee il urmareste pe Hahn in rolul lui Rachel, o femeie frustrata sexual care merge la un club de striptease impreuna cu sotul ei pentru a condimenta lucrurile. Acest lucru o face pe Rachel sa decida sa angajeze o stripteza (Juno Temple) ca babysitter a cuplului. Hahn practic face acest film (nu practic, el face).

7. Alice – Fratii vitregi (2008)

Rolul remarcabil al lui Hahn din Step Brothers a lui Adam McKay i-a dat carierei un impuls enorm. A se afirma alaturi de legendele comediei nu este putin lucru si o face ca Alice, sotia lui Brennan (fratele lui Will Ferrell, Derek (Adam Scott)), care are o obsesie ciudata pentru Dale (John C. Reilly). Performanta de comedie a lui Hahn este nimic mai putin decat furtul de scena.

6. Olivia “Liv” Octavius ​​​​- Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Hahn aduce o cantitate inimitabila de prostie si amenintare rolului Doctor Octopus , cu schimb de gen in Versul Paianjen . Distributia de actori vocali a filmului este absolut plina si iese in evidenta cumva (ca si cealalta incursiune a lui Marvel in WandaVision) ca fiind una dintre cele mai bune. Performanta ta este omniprezenta (in cel mai bun mod posibil) si un argument fantastic pentru mai multe lucrari de voce off.

5. Chris Kraus – I Love Dick (2016)

In Te iubesc , Hahn joaca o versiune fictiva a lui Chris Kraus, care a scris romanul pe care se bazeaza serialul. Povestea o urmareste pe artista in timp ce ea dezvolta o fascinatie psihosexuala cu un profesor local din Texas, Dick, interpretat de Kevin Bacon (in ciuda faptului ca este casatorita cu personajul lui Griffin Dunne). Serialul marcheaza primul rol principal/complicat al lui Hahn, care il trage complet… chiar daca serialul a fost anulat dupa primul sezon.

4. Rachel Biegler – Viata personala (2018)

Private Life o vede pe Hahn pe Rachel, care, impreuna cu sotul ei Richard (Paul Giamatti), incearca cu disperare sa ramana insarcinata. Lucrurile se complica atunci cand nepoata lor Sadie (Kayli Carter) decide sa locuiasca cu ei la New York. Emotionant si hilar, Hahn surprinde emotiile devastatoare si complexe ale unei femei care lupta pentru un copil.

3. Jennifer Barkley – Parcuri si recreere (2009-2020)

Gallo joaca rolul lui Parks and Recreation Jennifer Barkley, liderul gandirii politice care a venit initial la Pawnee pentru a conduce campania lui Bobby Newport impotriva lui Leslie Knope. Comportamentul ei independent si increzator face din ea o figura pe care fanii le place sa o urasca, atat de mult incat il ajuta pe Ben Wyatt sa candideze pentru Congres si a consolidat-o drept cea mai de impact (memorabila) si emblematica guest star recurenta din serial, o introducere. perfecta pentru Talentele unice ale lui Hahn.

2. Raquel Fein – Transparent (2014 – 2019)

Singura nominalizare la Emmy a lui Hahn a venit ca urmare a rolului ei din Transparent. Serialul urmareste familia Pfefferman pe masura ce se impaca cu faptul ca tatal lor este o femeie transgender pe nume Maura. Hahn il joaca pe rabinul Raquel Fein, care este cu fiul lui Maura, Josh. Ca personaj secundar, Hahn se remarca drept unul dintre cele mai amuzante si mai unice personaje din serial.

1.Eve Fletcher – Doamna Fletcher (2019)

Intr-unul dintre putinele ei (din pacate) roluri principale, Hahn o interpreteaza pe Eve Fletcher, o mama divortata care decide sa se reinventeze dupa ce fiul ei abandoneaza facultatea. Performanta ei exploreaza trezirea sexuala, alterismul si genul intr-un spectacol in care s-ar putea sa nu stii prea bine ce incerci sa spui. Indiferent de asta, Hahn straluceste ca o mama suburbana care decide in sfarsit sa traiasca, impotriva tipului, fara sa-si tradeze vreodata carisma caracteristica. O cursa mai buna.