Actoria nu este pentru oricine, iar uneori în această meserie este nevoie să faci anumite sacrificii de dragul artei. Unii actori trebuie să apară în scene nud, însă acest lucru nu îi opreşte să-şi facă meseria în continuare.

Şerban Pavlu, nud în „Umbre“

În acest an, la HBO a început un nou serial românesc, „Umbre“. Actorul principal este Şerban Pavlu, cunoscut în ultimul timp datorită reclamelor cu „Văru’“ de la televizor. În primele episoade ale serialului a existat o scenă în care Şerban Pavlu apare nud. Aceasta nu a fost însă prima oară când actorul a apărut gol într-un film, şi în trecut el filmând astfel de scene.

Jojo, dezbrăcată de Sergiu Nicolaescu

În anul 2010, Sergiu Nicolaescu a regizat filmul „Poker“, în care a apărut şi Cătălina Grama (Jojo). În film a existat şi o scenă în care actriţa a apărut complet dezbrăcată.

Ileana Lazariu, goală lângă Lucian Viziru

La fel ca şi în cazul lui Jojo, cel care a reuşit să o convingă pe Ileana Lazariuc să apară goală pe marile ecrane a fost Sergiu Nicolaescu. Se întâmpla în anul 2008, în filmul „Supravieţuitorul“. Atunci actriţa a filmat o scenă erotică alături de Lucian Viziru.

Mirela Zeţa, udată de Vizante

În anul 2008, Mirela Zeţa şi Marius Florea Vizante au jucat în filmul „Restul e tăcere“. În film a existat şi o scenă în care Mirela Zeţa apare topless, iar Vizante aruncă pe ea un pahar cu apă rece.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here