5 sfaturi utile pentru a uita mai repede persoana de care te-ai despărțit

Home > 5 sfaturi utile pentru a uita mai repede persoana de care te-ai despărțit

După o relație  în care ți-ai dăruit toată inima persoanei de lângă tine este normal să suferi, partea bună este însă că te poți vindeca repede dacă îmi urmezi sfaturile. Știu că toți, după ce ne-am despărțit de cineva, avem tendința de victimizare, de a fi convinși că nimeni nu a mai suferit așa și că este o dramă totală. Dar nu e așa, toată lumea se confruntă cu probleme de acest gen. Dacă respecți măcar câteva dintre sfaturile mele garantez că va fi mai ușor să treci peste.

1. Ocupă-ți timpul liber.

Deoarece atunci când iubim mult pe cineva stăm foarte mult cu persoana respectivă, după ce ne despărțim simțim că înnebunim fără ea/el. Timpul liber pe care îl ai trebuie să-l ocupi neapărat.

Te poți duce la sală, poți să ieși la alergat, poți lua parte la cursuri de dans sau orice altă activitate care îți trece prin cap, dacă te implici, vei uita cu siguranță de celălalt. Toate acestea trebuie însă corelate cu următoarele sfaturi.

 2. Fă-ți prieteni noi sau sună-i pe cei vechi!

Atunci când suntem într-o relație frumoasă avem tendința de ai uita pe cei cu care ne petreceam timpul împreună. Uităm prietenii cu care stăteam la un pahar de bere sau prietenele cu care obișnuiam să vorbim despre tot felul de nimicuri. Sună-i din nou sau dă-ți întâlnire cu ei, petrece mai mult timp cu cei care obișnuiau să iți fie alături cândva.

Tot la fel de bine îți poți face și prieteni noi, în cazul în care cei vechi nu te vor ierta pentru că i-ai uitat!

3.Trebuie să îți recapeți independența!

Un cuplu, de regulă, se bazează pe sprijinul unuia față de celălalt. După un eșec într-o relație tindem să fim descurajați și să ne dăm seama că nu suntem independenți. În acest caz trebuie să ne reorganizăm un pic viața și să ne stabilim standardele pe care probabil le-am uitat în timpul relației din diferite motive.

4.Toate obiectele de la ea/el trebuie sa dispară.

Știu că este foarte greu să te desparți de lucrurile pe care le-ați folosit amândoi sau pe care le-ai primit cadou, DAR TREBUIE. De fiecare dată când le vei  vedea îți vei aduce aminte de celălalt.

5.Tot răul spre bine!

 

Crișan Mihalcea

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here