A apărut o nouă versiune a aplicaţiei Facebook Messenger

Home > A apărut o nouă versiune a aplicaţiei Facebook Messenger

Acum câteva săptămâni, Facebook a început să testeze o versiune nouă a aplicaţiei sale de mesagerie cu ajutorul unui număr mic de utilizatori. Începând de astăzi, versiunea actualizată a aplicaţiei Facebook Messenger este disponibilă tuturor utilizatorilor Android şi iOS, aceasta oferind o interfaţă complet nouă şi o interesantă opţiune care poate înlocui serviciul SMS.

Noua versiune a aplicaţiei Facebook Messenger oferă o interfaţă plată cu vădite tente de iOS 7, aceasta oferind şi un mod simplificat de utilizare. Interfaţa oferă trei taburi între care se poate comuta printr-o derulare laterală, acestea oferind lista conversaţiilor recente, lista de prieteni şi setările contului personale. O noutate o reprezintă marcarea vizibilă a utilizatorilor care folosesc şi ei Facebook Messenger, semnalizând astfel utilizatorii care sunt disponibili pentru o conversaţie.

O facilitate interesantă, este posibilitatea conversaţiei cu un utilizator pe baza numărului de telefon. După ce vă declaraţi propriul număr de telefon, în cazul în care acesta nu este deja declarat în profilul Facebook, aplicaţia va permite purtarea de conversaţii cu alţi utilizatori Facebook cu care nu sunteţi prieten dar al căror număr de telefon este prezent în agenda telefonului. Aplicaţia oferă astfel un înlocuitor pentru mesajele SMS, intrând astfel în lupta directă cu produsele populare precum WhatsApp, care funcţionează după principii similare.

Aplicaţia actualizată este disponibilă pe platformele Android şi iOS.

Sursa: go4it.ro

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here