Tânăra de 26 de ani din Tg Jiu care a fost găsită decedată în locuință a lăsat în urmă un copil de 2 ani. Diana Șorop a fost găsită fără suflare de către mama ei, venită să o viziteze în apartamentul ei din zona Casa Tineretului. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat, pe trupul tinerei nefiind urme de violență.

Diana Şorop, fiica lui Daniel Şorop, profesor la Palatul Copiilor şi fost politician, a fost găsită decedată de mama sa într-un apartament din Târgu Jiu.   Diana a fost găsită fără suflare în propriul pat de către mama ei. Tânăra avea un copil de doi ani pe care îl creştea singură. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea decesului.  Poliţia Gorj a deschis o anchetă pentru moarte suspectă, pentru a constata ce anume a provocat decesul tinere.

Diana era fiica unui profesor de la Palatul Copiilor, Daniel Șorop, care a făcut și politică la UDMR, Partidul Verde ori Partidul Conservator.

 

loading…

Abonare
Distribuie:142000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here