Un bărbat din Marea Britanie a reuşit să slăbească 100 de kilograme după ce a văzut pe internet o fotografie surprinsă de un prieten care îl înfăţişa în timp ce scaunul de sub el s-a rupt.

Chris Coulter, un bărbat din Marea Britanie, care din cauza celor 200 de kilograme ale sale putea să moară în somn în fiecare noaptea, a reuşit să îşi schimbe viaţa după ce a slăbit 100 de kilograme, potrivit Daily Mail.

De asemenea, iubita lui, Lesley era supraponderală şi  oricât erau de conştienţi de faptul că sănătatea lor era în pericol, nimic nu-i putea determina să renunţat la câteva kilograme.  Lesley şi Chris sunt împreună de mai bine de 25 de ani. Cei doi adourau să invite la masă membrii ai familiei şi prieteni. Fără să-şi dea seama, cântarul a început să arate tot mai mult pentru amândoi.
Într-un final, prin anii 2010, s-a întâmplat ceva ce le-a schimbat total regimul de viaţă, după ce un scaun s-a rupt cu el. Mai mult,momentul a reuşit să fie fotografiat. Bărbatul s-a simţit extrem de umilit când s-a uitat la fotografiile făcute în acele momente. Motivat şi ajutat de iubită, băbatul a fost în statre să slăbească 100 de kilograme.

AbonareDistribuie:0010Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here