Un pasager român a început să urle la stewardese şi a încercat să deturneze, joi, cursa Bucureşti-Amsterdam. Bărbatul cerea insistent piloţilor să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Frankfurt. Mai mulţi pasageri au reuşit să-l calmeze pe scandalagiu după ce l-au legat cu centura de siguranţă de scaunul său.

Un pasager român al unei curse Bucureşti-Amsterdam a început să se agite, să strige că vrea să vorbească de urgenţă cu pilotul, cerând insistent că avionul să nu îşi respecte traseul de zbor şi să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Frankfurt, potrivit wowbiz.ro.

Stewardesele au încercat să îl liniştească pe individ, şi l-au lăsat chiar să vorbească la telefon cu comandantul aeronavei.

Romanul a început, însă, iar să se agite, spre disperarea celorlalţi pasageri.

Un alt pasager a intervenit şi a încercat să-l liniştească pe bărbatul care, aflat în picioare pe culoar, a început brusc să ţipe: “Unde mi-e copilul?”. Individul a devenit violent şi a ridicat mâna să-l lovească pe pasagerul care intervenise.

Imediat, agenţii de securitate din avion şi-au făcut apariţia din spatele aeronavei şi l-au imobilizat.

Bărbatul violent a fost trântit între scaune, imobilizat şi încătuşat.

AbonareDistribuie:0000

1 COMMENT

  1. Unde a-ti vazut voi ca vroia sa “ucida tot avionul“Omul devenise surescitat din anumite motive . De aici pina la a “ucide sau deturna avioane“ este cale lunga . Si apropo : nu poti ucide avioane ci doar persoanele din eleVoteaza acest comentariu: 20  1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here