Prestaţia Mihaelei Rădulescu la „Dansez pentru tine” a fost, fără îndoială, una dintre cele mai incendiare ale ultimelor ediţii ale emisiunii. Un dans care impune pasiune, TANGO, şi o rochie care a lăsat să se vadă din trupul vedetei mult mai mult decât ar fi cerut-o o prestație normală la o emisiune de dans.

 

Însă, până acum, nimeni nu a ştiut că, de fapt, Mihaela se pregătise pentru dansul umanitar cu o altă rochie, creată de designerul şi prietena ei, Dana Budeanu.

Dar nu incidentul care a avut loc chiar înainte de a intra pe scena de la „Dansez pentru tine” a deteminat-o pe Mihaela să îşi schimbe imediat vestimentaţia.

„O să vi se pară că-s cârcotaşă, da’ la repetiţie ne-a ieşit şi mai bine, am fost mult mai sigură pe mine. În plus, am distrus rochia făcută de Dana Budeanu, cu 10 minute înainte să intru – repetam şi mi-am agăţat tocul de partea din spate…şi s-a rupt. Noroc că aveam rochia făcută de Eniko Santo şi am apucat să mă schimb. Îmi pare răăăăăuuuu, Dana……

Partea cea mai bună din toată povestea asta e că Sabin, copilul pentru care am dansat, îmi zâmbea întruna şi mi-a dăruit singura lui brăţara, „ca să-mi poarte noroc”…..

Vă mulţumesc enorm pentru ce mi-aţi transmis, vă iubesc şi vă sunt extrem de datoare…”, a explicat Mihaela Rădulescu pe pagina sa de socializare.

În ciuda acestui incident, dansul Mihaelei a fost foarte apreciat de juriu, de cei prezenţi în sală, dar ţi de către fostul soţ, Ştefan Bănică, pe care vedeta nu a scăpat ocazia să îl „înţepe”.

Când ‘Bănică Junior i-a spus că nu ştia că dansează atât de bine, Mihaela i-a replicat: „Eu, la nunta noastră, am dansat cu alţii, că tu cântai!”.

Sursa: rtv.net

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here