Întreţinerea părului este o adevărată provocare pentru multe dintre femei. Printre numeroase sfaturi ale specialiştilor există şi câteva metode simple prin care poţi încetini apariţia firelor albe de păr.

Printre cauzele care provoacă acest fenomen se numără: răceala cronică, sinuzita, alimentaţia nesănătoasă, stresul şi starea de anxietate, lipsa complexului de Vitamine B, condiţiile precare de igienă a scalpului, folosirea în exces a uscătorului de par, anemia, constipaţia cronică, dereglările hormonale, bolile infecţioase şi, nu în ultimul rând, afecţiunile glandei tiroidale.

Câteva semne ale apariţiei părului alb sunt subţierea firelor de păr, pierderea culorii naturale a părului înainte de vârstă de 35 de ani şi durerile de cap.
Sărim în ajutorul vostru cu o propunere care nu poate face rău nimănui; un amestec simplu şi la îndemână oricui care va ajută să preveniţi şi chiar să trataţi tendinţa de albire a părului.
Ai nevoie de 2 ingrediente:
1 litru iaurt
1 linguriţă drojdie
Tratamentul:
Acest amestec se consumă înainte de fiecare masă a zilei timp îndelungat.
Iată câteva sfaturi complementare pentru a încetini procesul de albire a părului:
Redu cantitatea de cafea pe care o consumi zilnic
Consumă mai multe proteine
Renunţă la fumat
Alungă stresul din viaţă ta
Masează scalpul zilnic
Ia vitamina B12
În plus, evita să consumi zahăr şi făină rafinată, băuturile carbogazoase, gemuri, produse de patiserie, mâncarea cu un conţinut mare de grăsimi sau ulei şi cea condimentată în exces.
Cel mai important lucru este că tu să te simţi bine în pielea ta şi să te accepţi aşa cum eşti astfel încât să ai un stil de viaţă echilibrat.

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here