Politistii bucuresteni au fost alertati in aceasta dupa-amiaza, in cartierul Pantelimon, acolo unde cativa muncitori lucrau la refacerea trotuarelor. In momentul in care au vrut sa mute o masina lasata pe marginea drumului, lucratorii de la drumuri au simtit un miros greu.

Au chemat Politia, iar suspiciunile lor s-au adeverit: in portbagajul autoturismului cu numar de inmatriculare de Constanta (CT-18-PER), era o valiza mare, infasurata in plastic. In valiza era cadavrul unei persoane. Potrivit localnicilor, masina cu numar de Constanta stationeaza de cateva saptamani in acelasi loc. Ancheta va scoate la iveala daca proprietarul masinii are sau nu vreo legatura cu cadavrul gasit in portbagaj, scrie observatordeconstanta.

Cadavrul găsit într-o geantă în portbagajul unei maşini în Capitală ar putea fi al unui cetăţean sirian, care a fost dat dispărut la sfârşitul anului trecut, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor, scrie mediafax.ro.

Dispariţia cetăţeanului sirian, despre care poliţiştii bănuiesc că ar fi vorba în cauză, a fost semnalată în decembrie de familia sa.

Maşina, cu număr de Constanţa, se afla în faţa Secţiei 9 de Poliţie de pe Şoseaua Pantelimon.

Vizualizari:
194
Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here