Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a blocat, luni, conturile Societăţii Române de Televiziune din cauza acumulării datoriilor pe care TVR le are la bugetul de stat.

Decizia ANAF de a bloca conturile televiziunii a fost cauzată astfel de acumularea datoriilor pe care le are SRTv la bugetul de stat şi faptul că sub conducerea lui Stelian Tănase, preşedintele – director general al TVR, compania nu ar mai fi respectat memorandumul din 2012, prin care Guvernul a permis eşalonarea datoriilor la stat ale SRTv pe o perioadă de şapte ani, s-au aflat în spatele motivului de blocare a conturilor televiziunii.

Marţi, Consiliului de Administraţie al TVR urmează să analizeze situaţia în care se află SRTv, care ar putea duce la blocarea activităţii televiziunii publice.

SRTv a înregistrat în anul 2014 pierderi de 81,5 milioane de lei, în condiţiile în care Televiziunea Română a avut, anul trecut, venituri totale de 544,2 milioane de lei şi cheltuieli totale de 625,8 milioane de lei.

loading…

Abonare
Distribuie:0020

2 COMMENTS

  1. Nu intlg cum se poate asa ceva entru ca trv ste sponsorizat e o intreaga tara ,sa nu mai vorbime banii incasati din difuzarea reclamelor ,Daca si astia sint datori statului ,care a obligat fiecare roman care consuma curent ca rea ca u vrea sa plateasca abonament la tvr ,are este depasita are programe vechi ,flme la fel ,fosile precum acel mos penibil de la emisiunea pescar hoinar ,dar numai prin delta sau lacurile de linga BUCURESTI . Conducera tvr nu est constienta e potentialul pe care l are ,numai a mai trebuie inlocuiti unii realizatori de emisiuni ca prea miroase a naftalina sis cam rosi de ”molii” Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here