Andreea Marin a comentat, marti seara, faptul de multe ori a fost luata in vizor de unii specialisti in moda, printre care s-au aflat Iulia Albu si Alin Galatescu.

“Mie astfel de oameni imi trezesc mila pur si simplu. Oamenii care nu au valoare, au doar o gura mare, nu imi trezesc altceva decat mila si sincer nu ii bag in seama. Imi vad de treaba mea”, a declarat Andreea Marin pentru Prima TV.

Fosta prezentatoare de televiziune a precizat ca si-a dat seama de multa vreme cum stau lucrurile cu acesti critici de moda.

“Unii spun in aceeasi zi ca esti bine imbracat si iti arata CV-urile lor in care sunt scoli cu nume minunate, teoretic. In aceeasi zi altii au o alta parare. Totul e subiectiv, dar cand e vorba de viata si de moarte totul e clar”, a spus aceasta.

Cat despre cei care se leaga de tinutele sale si apar in presa mondena cu astfel de critici, Andreea Marin considera ca nu vor reusi sa ramana mult timp in atentia publicului.

“Nu e nevoie sa strigi in gura mare, sa acuzi sau sa ranesti oamenii in vreun fel atunci cand iti faci meseria, daca esti de meserie. Aruncand vorbe despre ei, atasand numele tau de numele lor apari si tu intr-un reportaj atunci lucrurile pe termen lung nu vor merge”, a mai spus Andreea Marin.

Aceasta s-a gandit ca poate criticii respectivi au o strategie si pentru astfel de remarci vor sa capteze atentia pentru ca artistii sa apeleze la serviciile lor.

“Probabul sa se refera la faptul ca ar trebuie sa fie ei contactati pentru a da sfaturi.

Chiar si in acest domeniu exista copaci si fire de iarba, exista oameni care stiu sa faca foarte aceasta meserie, dar ii vezi din primul moment pentru ca au bun simt inainte de toate. Indiferent cate scoli ai daca nu ai bun simt ajungi la un nivel pe care nu si-l doreste nimeni”, a incheiat ea. 

Distribuie:48000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here