Un danez a cheltuit 29.226 de coroane (3.920 de euro) pentru a merge cu taxiul din oraşul Odense, situat în sudul Danemarcei, până la Roma, o călătorie de 1.803 kilometri prin Europa, vrând să vadă o anumită biserică din capitala italiană, relatează TheLocal.dk.

Bărbatul a luat taxiul din oraşul danez Odense. Şoferul, Martin Langstred, a declarat pentru cotidianul Metroxpress că în timpul unei ture de noapte în acest an, un client s-a urcat în maşina sa la scurt timp după ora 01.00, într-o miercuri, şi i-a cerut să îl ducă la Roma.

“Într-o primă fază am crezut că vrea să meargă la aeroport – dar nu, el voia să ia taxiul până acolo”, a declarat Langstred.

El nu îşi aminteşte numele pasagerului dar îşi aminteşte clar solicitarea lui neobişnuită şi are chitanţa în valoare de 29.226 de coroane pentru a dovedi acest lucru.

“Voia să vadă o biserică anume în Roma. Era un vis de-al lui”, a afirmat Langstred.

Călătoria până la Roma a durat trei zile, taxiul danez traversând Germania, Austria şi Italia.

Langstred susţine că nu a dormit în timpul călătoriei, dar a sărbătorit sosirea cu un sandviş italienesc şi o noapte de cazare în Italia.

“După aceea am mers acasă şi mi-am luat liber în următoarele trei-patru zile. Am câştigat aproape o lună de salariu în această călătorie”, a declarat el pentru Metroxpress.

Abonare
Distribuie:10000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here