Iată ce indicii au oamenii legii până în prezent. “Suntem în doliu pentru acei copii cărora nu li s-a permis să trăiască“

Corpurile a opt bebeluși au fost găsite vineri într-un apartament din Bavaria, Germania. Micuții erau înveliți în prosoapeși băgați în pungi de plastic. Oamenii legii au declarat pentru jurnaliștii CNN că se află pe urmele femeii care a trăit acolo în ultima perioadă pentru a reuși să stabilească cine e vinovatul și cum s-a întâmplat nenorocirea, scrie blastingnews.com .

Un purtător de cuvânt al poliției a afirmat că o femeie care locuia în apropiere de “locuința groazei“ a zărit pe fereastră trupul unui singur copilaș și a sunat repede la poliție. Ofițerii s-au deplasat imediat la fața locului și au găsit doar 6 cadavre, apoi, câteva minute mai târziu, au mai găsit încă două. Toate corpurile prezentau aceleași caracteristici: micuții de vârste apropiate, erau înveliți în prosoape și băgați în saci de plastic.

Martin Dippold, un procuror din statul Coburg, a declarat că toate cadavrele se află în stare avansată de putrefacție, însă nu precizează locul din casă în care au fost găsiți micuții, nici vârsta și nici cauza decesului. Rezultatele autopsiei, care ar putea dezvălui informații importante referitor la cum s-a întâmplat tragedia, vor fi gata săptămâna viitoare. În prezent oamenii legii nu au arestat nicio persoană, dar, cu toate acestea, ei o au dat-o în urmărire pe femeia care a locuit în acel apartament. Procurorul a declarat că autoritățile cred că această femeie este cea care a dat naştere celor 8 micuți.

 Vecinii au povestit că acea femeie ar fi locuit timp de 18 ani în acel apartament, împreună cu soțul ei, trei copii și bunica celor mici, astfel că nu se explică prezența acelor 8 cadavre de copii în casă. Un alt vecin a spus că își amintește de acea familieca fiind foarte liniștită și la locul ei, deși, la un moment dat, femeia care locuia în acea locuință s-ar fi îmbătat într-o seară și i-ar fi mărturisit că ea și soțul ei țin în casă copii morți. Un alt martor a adăugat că o vedea deseori pe acea femeie și tot timpul era însărcinată.

Primarul din Wallenfels, locul în care s-a petrecut tragedia, a declarat că toți locuitorii orașului sunt șocați: “Suntem în doliu pentru acei copii cărora nu li s-a permis să trăiască“.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here