Cercetătorii au arătat că cele mai multe forme de cancer pot fi prevenite si au estimat acum ca 60-70% din cazurile de cancer sunt prevenite prin informațiile disponibile în prezent și simple schimbari in dieta si stilul de viata. Acestea sunt 14 din alimentele care nu mai trebuie sa existe in alimentatia dumneavoastra:

Conserva– studiile de laborator in celule si animale au legat conservele la cancer, infertilitate, diabet si obezitate.

Mancarea afumata-nitrații și nitriții acționează ca si conservanți pentru a preveni alimente de rasfat si adaugand culoare carnii.

Pestele de crescatorie– peștele de crescătorie conține niveluri mai ridicate de poluanți chimici decât peștii sălbatici, inclusiv PCB, un cunoscut cancerigen.

OMG (organisme modificate genetic)-carnea la gratar contine hidrocarburi aromatice policiclice, sau HAP si sunt produse cae prin anumite tipuri de ardere, cum ar fi arderea de cărbune sau lemn. O altă problemă atunci când punem grăsime de picaturi de carne pe un foc.

Uleiurile hidrogenate– aceste uleiuri au o structură chimică care a fost modificata pentru a exclude posibilitatea ca produsul sa fie rânced în vederea creșterii duratei lor de conservare.

Popcorn la microunde– aceste pungi sunt captusite cu acid perfluorooctanoic (PFOA) și  sulfonat de perfluoroctan (PFOS), pentru a preveni prin ulei înmuierea prin ambalaj.

Fructe si legume care nu sunt organice– culturile convenționale sunt cultivate cu pesticide, erbicide si seminte OMG, toate acestea sunt periculoase pentru sănătatea ta.

Alimente procesate – carnea întărita tinde să fie ridicata în nitriți și nitrați , conservanți care pot, în cantități mari sa creasca riscul de imbolnavire la stomac si alte tipuri de cancer.

Zaharul rafinat- acestea cauza probleme cum ar fi: niveluri nesanatoase de grasimi in sange, un nivel scazut de HDL, risc crescut de boli de inima , niveluri mai ridicate de trigliceride din sange, obezitate, supresia sistemului imunitar, artrita si o serie de alte boli.

Bauturile carbogazoase- aceste băuturi conțin sirop de fructoză de porumb de mare, zahăr, coloranți, ulei vegetal bromurat (a ignifug), aspartam și alte substanțe chimice.

Proteine ​​izolate din soia-  sunt cunoscute pentru ca au in compozitie anti-nutrienti care se pot dezvolta sau întârzia capacitatea organismului de a digera alimente și de a absorbi substantele nutritive în fluxul sanguin. Soia trece printr-un proces de fabricație foarte industrială a acidului spălat în rezervoare de aluminiu. Aluminiu este extrem de toxic pentru sistemul nervos și rinichii de zahăr din celule canceroase prospera pe zahăr și orice aliment care se transformă în zahăr, cum ar fi cereale, paste, carbohidrati, pâine și cele mai multe fructe.

Zaharul-celulele canceroase  sunt aborbite din zahar si alta mancare cum ar fi pastele, carbohidrati, paine si alte fructe si deci eliminarea zaharului este esentiala

Faina alba- cerealele din companiile comerciale încep cu semințe, care sunt tratate cu fungicid. Plantele sunt apoi pulverizate cu pesticide. Acestea sunt recoltate și depozitate în containere acoperite cu insecticide

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here