Caracteristicile ascunse ale noului Samsung S5

Home > Caracteristicile ascunse ale noului Samsung S5

Cei de la CNet au analizat dupa Congresul de la Barcelona urmatorul superphone al celor de la Samsung. Samsung S5 va fi lansat in luna aprilie a acestui an iar cei de la CNet l-au testat la Barcelona. Noul scanner de amprenta, camera de 16-megapixeli, sistemul de operare. Si au descoperit si mici secrete.

Au existat zvonuri ca S5 va avea o carcasa de metal insa anuntul oficial l-a desfiintat. Nu au explicat de data aceasta, insa in trecut au pus acest lucru pe seama greutatii, durabilitatii si a pretului.

Scannerul de amprenta reprezinta o masura optionala biometrica care poate fi folosita pentru deblocarea telefonului si pentru a face cumparaturi prin PayPal. Pot fi inregistrate pana la 3 amprente.

De ce au adaugat cei de la Samsung un monitor pentru ritmul cardiac? E simplu – din ce in ce mai multi oameni folosesc gadgeturile pentru sanatatea personala. Un senzor mic aflat pe partea din spate a telefonului iti analizeaza semnele vitale. Nu se incearca inlocuirea echipamentelor medicale, aceasta caracteristica fiind mai mult pentru a le lua fata competitorilor.

Exista elemente noi in ceea ce priveste interfata, unele mai subtile ca altele. Modificarile se vor observa cel mai bine in aplicatia pentru camera, in bara de notificari si in meniu. De asemenea, se observa ca Samsung a redenumit cateva aplicatii, tastatura virtuala a fost modificata si a fost scos Samsung Hub.

In afara elementelor noi pe care cei de la Samsung le-au scos in fata pentru a arata ce aduce in plus telefonul, exista si 3 elemente care vor impresiona

Toolbox

Daca ajungi in meniul de setari, observi imediat o optiune numita Toolbox. Acesta este un mod de a scurta drumul pana la anumite aplicatii, putand fi editat. Daca iti sta in drum, Toolbox poate fi mutat oriunde pe ecran. Este usor de folosit cu o singura mana.

Noile setari pentru camera

Exista o multime de noi setari aici, de la focalizarea selectiva, pana la alte elemente speciale precum poze in actiune sau posibilitatea de a-ti securiza imaginile cu Samsung Knox.

Quick Connect

S Beam este grozav pentru a distribui continut intre 2 telefoane cu NFC activat, dar ce se intampla atunci cand vrei sa muti lucruri de pe telefon in alta parte? Cei de la Samsung au gasit solutia cu Quick Connect. Astfel, nu vei mai fi nevoit sa folosesti aplicatii care sunt mai mult sau mai putin utile si confuze.

Citește ma multe aici.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here