Viteza a fost mereu punctul de referinta al browser-ului pentru calculatoare. Cu cat mai repede, cu atat mai bine! Iar in ceea ce priveste telefonul mobil este acelasi lucru, asa ca editorii de la CNET au dorit sa afle care browser este mai rapid pentru iOS.

Pentru a face acest lucru ei au testat pe trei telefoane iPhone 5S trei motoare de cautare populare: Safari, Chrome si Opera. Produs de Apple pentru companie, ai putea fi tentat sa crezi ca Safari nu a avut nici o problema sa puna competitia la pamant, insa, in timpul testului de viteza au aparut cateva surprize. Fiecare iPhone a fost conectat in acelasi hotspot 4G si i s-au sters memoriile cache si istoricul de navigare.

Castigator a iesit Chrome, insa, in final, browserul pe care il alegi, spun cei de la CNET, nu depinde numai de viteza, ci si de caracteristicile sale. Iata ce sa cauti:

Safari

Deoarece este browserul presetat, fiecare pagina de internet pe care o vei deschide va fi lansata cu Safari. Acest motor de cautare iti va aduce un confort serios. Lista de lecturi din Safari este de asemenea un mare plus. Este o optiune care iti va permite sa salvezi o lista cu toate paginile, respectiv articolele, pe care vei dori sa le citesti mai tarziu.

Chrome

Pe langa faptul ca este un browser super rapid, Chrome are o multime de caracteristici, printre care sincronizarea tab-urilor, scrie mondonews.ro.

Opera

Browserul creditat cu sansele mai mici de castig nu este strain de instrumente utile si setari. Pentru o viteza mai mare atunci cand navighezi pe internet, incarcarea pozelor poate fi dezactivata din meniul de setari. Daca nu poti sa faci sacrificiul de a nu mai vedea poze pe paginile de internet pe care navighezi, Opera ofera o optiune prin care poti sa scazi calitatea imaginilor incarcate.

 

 

Distribuie:2010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here