Președintele Klaus Iohannis a ajuns duminică în Spania, unde efectuează până marți o vizită oficială. Şeful statului a fost întâmpinat de Regele Felipe al VI-lea, iar cei doi vor avea luni mai multe teme de discuţii. Cu ocazia acestei vizite, Felipe al VI-lea şi Regina Letizia au oferit un dineu oficial în onoarea lui Klaus şi Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis, aflat în vizită oficială în Spania, a fost primit la sosirea sa la Madrid cu garda de onoare. Acesta este însoțit în vizita externă de soția sa, Carmen Iohannis, fiind invitat de Regele Felipe al VI-lea și de Regina Letizia. În timpul dineului oficial de la Palatul Regal, oferit de Felipe al VI-lea şi Regina Letizia în onoarea lui Klaus şi Carmen Iohannis, Carmen Iohannis a purtat o rochie fara maneci, lucru total interzis pentru o persoana atat de importanta in stat.

De-a lungul timpului, Prima Doamna a fost aspru criticata de cea mai mare parte a designerilor romani. Acestia o acuza pe sotia presedintelui ca nu respecta codul vestimentar impus pentru un astfel de rang. Se pare că şi de această dată, Carmen Iohannis a dezamăgit prin ţinuta aleasă.

In ultimele sapte luni, profesionistii nu s-au sfiit sa o critice pe Carmen Iohannis. Sotia presedintelui Romaniei nu respecta nicio regula, alegand sa poarte la evenimentele oficiale, la care participa in calitate sa de prima doamna, rochii fara maneci, in culori aprinse, dar si peste genunchi, lucru total interzis pentru o persoana atat de importanta in stat.

loading…

Abonare
Distribuie:0120

7 COMMENTS

  1. Nda… rochia nu merge, dar pantofii sunt superbi! Eu stiam ca, la ocazii oficiale, solemne, nu trebuie sa se vada degetele de la picioare, totusi!… 9  0

  2. am mai avut una……savant de renume mondial……iubea luxul ca si distisa familie IO HA NIS…duca-se dupa ei…in luxul IADULUI! Voteaza acest comentariu: 1  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here