Sotia campulungeanului Bogdan Ionescu, zis si SIDA, fost arsa pe fata. Aceasta a fost nevoita sa suporte un tratament dureros, insa acum rezultatul este unul reusit. Pentru a avea un ten ca de bebelus, Elena Basescu s-a lasat practice arsa pe fata. Un tratament traumatizant. Elena Băsescu (35 de ani) a apărut, sâmbătă, la înmormântarea bunicului său, singură, fără soţ, şi cu o faţă schimonosită.

Medicul estetician Călin Doboş e de părere că nu doar suferinţa şi-a pus amprenta asupra chipului Elenei Băsescu, ci şi un tratament dureros de înfrumuseţare.

“Pomeţii par modificaţi, dar nu-mi dau seama dacă şi-a injectat ceva sau poate şi-a făcut un lifting. Dar să nu uităm că omul când plânge şi nu doarme poate arăta şi aşa. Cu siguranţă poate fi vorba şi de o sursă de inflamaţie după un peeling chimic. Un peeling profund poate crea edem de acest gen şi o coloraţie aşa cum se poate vedea în poză. În plus, atunci când este făcut pe perioada verii, odată cu expunerea la soare, poate să creeze o discromie ca aceasta. Nu trebuie să excludem nici plasma gravidică – pătarea feţei după sarcină”, a declarat Doboş.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here