Mai multe focuri de armă au fost trase dintr-o maşină în apropierea casei vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, din Greenvile, informează New York Times, în ediţia electronică, care îl citează pe Robert Hoback, purtătorul de cuvânt al Serviciilor Secrete americane. Incidentul s-a produs sâmbătă seara, au informat oficialii americani.

Din fericire, nici Joe Biden şi nici soţia lui nu era în locuiţă în jurul orei 8.25 (ora locală) când a avut loc incidentul. Autorităţile americane sunt în alertă mai ales că soţii Biden erau aşteptaţi să petreacă weekendul în locuinţa lor din Delaware.

Deocamdată, serviciile secrete şi poliţia nu i-au putut identifica pe atacatori.

“Un autoturism a trecut în viteză prin dreptul locuinţei vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, iar din el au fost trase mai multe focuri de armă. Incidentul s-a produs pe un drum public în afara perimetrului de securitate. Împuşcăturile au fost auzite pe personalul de securitate care se afla la reşedinţa din Delaware şi maşina a fost observată de un agent în timp de părăsea în trombă locul”, a declarat Hoback, citat de CNN.

Poliţia din New Castle Delaware şi Serviciile Secrete investighează incidentul.

Abonare
Distribuie:0000Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here