Un judecator din Statele Unite se confrunta cu un caz extrem de rar: un tata vrea sa plateasca pensie alimentara doar pentru unul dintre gemenii nascuti de fosta iubita.
 Femeia, a carei identitate nu a fost dezvaluita, din statul american New Jersey, l-a declarat pe iubitul ei ca tata al copiilor, dar a recunoscut, inainte ca actele sa fie intocmite, ca s-a culcat si cu un alt barbat cu o saptamana inainte de a concepe cu iubitul oficial.

A fost realizat un test ADN, care a dovedit ca cei doi copii, desi sunt gemeni, sunt frati doar de mama. Tatal oficial vrea sa plateasca acum pensie alimentara doar unuia dintre copii. Astfel, el va plati doar 18 dolari saptamanal, in loc de 28 de dolari.

Judecatorul Sohail Mohammad, cel care a judecat cazul, a declarat ca a gasit doar doua astfel de cazuri, in care o femeie a nascut gemeni cu tati diferiti,  in arhivele judiciare. Doar o pereche de gemeni din 13.000 se afla in aceasta situatie.

Desi pare imposibil din punct de vedere medical, o femeie poate concepe gemeni cu doi barbati, daca face sex cu ambii in decurs de o saptamana. Daca femeia continua sa ovuleze dupa ce a ramas insarcinata, poate concepe cei doi copii la distanta de cateva saptamani, scrie kanald.ro

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here