Marius Gorgan și Mihai Cristian Iorga, editor și cameraman la Evil DUCK Jokes, un canal de YouTube pe care cei doi postează diverse filmulețe, au făcut un experiment: au ieșit pe stradă și au oprit femeile pentru a le spune că sunt frumoase, scrie b365.ro. Care au fost reacțiile lor, vedeți în filmulețul de mai jos. 

Marius Gorgan spune că a realizat acest videoclip pentru că în ultimele zile a fost invadat de articole depresive cu target feminin. Așa că a decis să iasă cu Mihai Cristian Iorga, pentru a le spune femeilor cât de frumoase sunt și pentru a le oferi o floare.

“Prea multe femei se compară, în zilele noastre, cu modele, actrițe ori străine care se plimbă pe stradă, și, din diverse motive, cred că nu sunt la fel de frumoase. Doar pentru că nu ai acea talie perfectă, pomeții perfecți, asta nu înseamnă că nu ești minunată. Când cineva îți spune că ești frumoasă, este lui sinceră, așa că nu le spune că nu au dreptate, acceptă, zâmbește și bucură-te de moment.

Sperăm că bărbații care se uită la acest videoclip se vor duce, dacă nu la toate femeile, măcar la cele care le sunt aproape, pentru a le spune cât de frumoase sunt pentru ceea ce fac și pentru ceea ce sunt”, aceasta este descrierea pe care cei doi am pus-o filmulețului de pe youtube.

VIDEO-ul în puteți vedea aici:

Abonare
Distribuie:5000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here