De ce ne era frică nu am scăpat! Bărbaţii confirmă că unele femei sunt mai “primitoare” decât altele în timpul actului sexual. Deşi fiecare vagin oferă o senzaţie… … de cald şi moale, există diferenţe notabile de la o femeie la alta, dar şi la aceeaşi femeie de la o partidă la alta. Doi reprezentanţi ai sexului opus ne explică în detaliu care sunt aceste diferenţe şi vei rămâne surprinsă să constaţi că şi pentru ei mărimea contează!

Iată cum simt bărbaţii vaginul unei femei şi ce diferenţe sesizează ei!

“Unele femei sunt mai fine, altele mai rigide, altele mai cărnoase… Diferă textura pielii de la o femeie la alta“, explică Andrei.

El precizează că penisul este foarte sensibil şi poate că, dacă ar realiza cu degetele penetrarea, nu ar sesiza aşa de tare această diferenţă de textură.

“Am observat că unele femei sunt mai elastice decât altele, şi într-adevăr, cu cât ea este mai strâmtă cu atât plăcerea este mai mare!“, spune Mihai.

El povesteşte că a avut o relaţie cu o femeie virgină, iar sexul cu ea era foarte intens, pentru că o simţea mai strâmtă decât pe celelalte femei cu care fusese.

Cât despre lungime, Andrei îşi aduce aminte că a rămas surprins când a făcut sex cu o femeie care avea un vagin ceva mai scurt. “Am constatat că nu puteam să intru cu totul şi era mai complicată penetrarea în unele poziţii, dar m-am adaptat.”

Femeile reacţionează diferit, atunci când partenerul realizează o penetrare profundă, consideră cei doi bărbaţi.

“Cu unele femei e mai uşor să penetrezi în forţă şi profund, în timp ce altele sunt mai sensibile şi se feresc”, descrie Mihai.

Aici un rol cheie îl joacă cervixul, care poate fi mai sensibil la unele femei, atunci când este atins în timpul penetrării.

Şi muşchii Kegel fac diferenţa. Unele femei îşi contractă mai puternic decât altele muşchii vaginali, iar această încordare provoacă mai multă plăcere bărbaţilor, afirmă Andrei şi Mihai, scrie unica.ro.

În plus, o diferenţă notabilă se referă la lubrifiere. Sexul cu aceeaşi femeie diferă în funcţie de cum se lubrifiază . “Am constatat la iubita mea că lubrifierea ei depinde de ciclul menstrual, iar sexul este mai uscat imediat după ce i se încheie menstruaţia”, spune Andrei. Mihai ţine să precizeze că şi bărbaţii simt un disconfort când ea nu este lubrifiată.

Mai apoi, tot el adaugă faptul că există diferenţe şi la prima penetrare “Unele femei se lubrifiază mai repede şi prima penetrare este mai uşoară, în timp ce altele opun puţină rezistenţă.”

O altă diferenţă care poate apărea şi la aceeaşi femeie, de la o partidă la alta, ţine de temperatura din interiorul vaginului.

“Unele femei sunt mai fierbinţi decât altele, dar diferenţele apar des şi când faci sex cu aceeaşi femeie. Uneori e doar călduţă, alteori este inexplicabil de fierbinte“, spune Andrei.

Dă click şi află de ce scoate vaginul diverse sunete în timpul sexului şi cum le poţi evita!

 

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here