Semnul zodiacal isi pune amprenta si asupra inteligentei, spun specialistii. Fie ca este vorba despre inteligenta emotionala, logico matematica sau de alte tipuri de inteligenta, astrologia are cativa asi in „maneca“ pentru fiecare.

Cele mai inteligente zodii sunt patru la numar, potrivit interpretarilor astrologilor. Astfel, Gemenii, Varsatorii, Pestii si Scorpionii formeaza primul esalon la acest capitol, scrie adevarul.ro.

Primul esalon

Gemenii au o imaginatie debordanta

Curiosi, mereu aflati in cautarea adevarului, nativii din Gemeni au o imaginatie debordanta si sunt foarte indemanatici. Au mereu cuvintele la ei, „prind“ limbile straine din zbor, pe langa faptul ca se dovedesc elevi si studenti inzestrati.

Varsator

Plini de resurse, eficienti din cale-afara cand trebuie sa gaseasca solutii oricarui tip de problema s-ar ivi, nativii din Varsator au o capacitate incredibila de analiza. Adesea sunt considerati geniile neintelese ale zodiacului.

Peşti

De regulă, nativii din Peşti reprezintă acel gen de persoane care au mereu dreptate. Sunt oamenii care chiar reuşesc să ofere un sfat bun, care ar putea să te scoată dintr-o situaţie aparent imposibilă. Albert Einstein şi Steve Jobs (cofondator şi CEO-ul al firmei Apple Computer) sunt doi reprezentanţi de seamă ai acestei zodii.

Scorpion

Scorpionii excelează în ceea ce priveşte inteligenţa emoţională, intuiţia şi empatia de care pot să dea dovadă fiind două dovezi de necontestat în acest sens. Îi înţeleg extrem de bine pe cei din jur, cee ce îi ajută şi atunci când doresc să manipuleze pe cineva pentru a-şi atinge un scop anume. De menţionat, apa este asociată cu inteligenţa în astrologia chineză.

Eşalonul doi

RACII, ÎNZESTRAŢI CU INTELIGENŢĂ EMOŢIONALĂ

Din nou, un semn de apă care denotă energie şi inteligenţă emoţională deosebite. Sensibil şi intuitiv, nativul din Rac are aplecarea de a-i ajuta pe ceilalţi şi de a forma legături foarte puternice cu persoanele de care se simte apropiat. Imaginaţia sa este un „izvor“ folosit cu prisosinţă pentru ieşi mereu la liman din situaţii limită.

Balanţă

Expresivitate şi creativitate, acestea ar fi principalele calităţi care ies în evidenţă în cazul nativului din Balanţă. Lucrează foarte bine în echipă, graţie diplomaţiei şi puterii sale de cooperare, dar şi a dorinţei de a atenua orice fel de conflict.

Eşalonul trei

BERBECII, IDEI SIMPLE ŞI DE SUCCES

Dispuşi să-şi asume riscuri, Berbecii au uneori idei cu ajutorul cărora dau lovitura şi cunosc succesul financiar, genul de idei simple care reuşesc să-i îmbogăţească peste noapte pe cel care le-a gândit.

Leu

Nativul din Leu este înzestrat cu inteligenţă intuitivă, emoţională, care îl ajută să descopere cele mai bune momente pentru a demara orice acţiune importantă, indiferent de domeniu. De regulă, Leii adoră să-şi asume riscuri, dar numai după ce calculează atent fiecare detaliu în parte.

Săgetător

Optimist şi plin de energie, nativul din Săgetător este tipul de personalitate curioasă în legătură cu noi culturi şi filosofii de viaţă. Mereu avid să acumuleze noi cunoştinţe, dar şi să-i înveţe pe alţii, Săgetătorii au puterea de a-i inspira şi pe ceilalţi graţie entuziasmului său pentru cunoaştere.

Eşalonul patru

TAURII ŞI ÎNŢELEPCIUNEA LUCRURILOR SIMPLE 

Deşi adesea sunt blocaţi într-o zonă de confort, Taurii au darul de a aprecia şi a înţelege înţelepciunea care rezidă în lucrurile simple. Nativul tânjeşte să-şi asigure o existenţă confortabilă şi sigură, motiv pentru care va încerca să-şi utilizeze cunoştinţele pentru a-şi contura acest „cocon“.

Fecioară

Aproape obsedaţi de perfecţionarea abilităţilor, nativii din Fecioară pot da dovadă de o putere de disciplină deosebită. Competenţă, meticulozitate, spirit analitic, profesionalism, toate sunt atribute care se regăsesc în cazul Fecioarelor.

Capricorn

Integru şi înzestrat cu o fire răbdătoare, nativul din Capricorn este în stare să-şi împingă limitele la maximum atunci când este decis să atingă un obiectiv. Solitar în drumul pe care l-a ales, Capricornul este ambiţios, răbdător şi foarte organizat.

 

Sursa: Adevarul.ro

 

AbonareDistribuie:408010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here