In zilele noastre nu poti intra in nici o farmacie fara sa vezi tot felul de articole „adjuvante” si promitatoare de placeri garantate, mai ales pentru femei, in scopul de a le ajuta sa se autorelaxeze singure, acasa.

Patty Brisben este o pasionata a fenomenului placerii la femei, autoare a mai multor studii in domeniu sexual si, deci, a studiat indeaproape si zona jucariilor sexuale. Site-ul www.essence.com reda un interviu explicativ al lui Brisben.

  1. Ce le-ai spune femeilor care inca sunt jenate sa-si achizitioneze propriile jucarii sexuale?

 Brisben: Sa le iasa din cap o data pentru totdeauna ideea conform careia fetele cuminti nu cumpara vibratoare. Le spun tuturor femeilor ca au dreptul la o viata sexual asa cum si-o doresc! Este bine sa fie constiente de propria lor putere si sa constientizeze ca pot prelua controlul asupra propriei sexualitati.

2. Ce ar trebui sa stie atunci cand merg sa-si cumpere o jucarie sexuala?

Brisben: Inainte de a cumpara orice fel de articol, trebuie sa stii ce fel de stimulare prefera, in functie de asta faci o alegere. Odata ce ai stabilit ca iti place stimularea clitoridiana, vaginala, sau a punctului G, – aici articolele se ramifica in mai multe optiuni. Citeste instructiunile de folosinta si apasa fara teama pe butonul de start, sa vezi cum vibreaza. Ai dreptul sa stii ce cumperi, doar. Si ai dreptul sa te simti bine sau asa cum iti doresti!

3. Exista anumite jucarii sau produse sexuale care ar trebui evitate in mod categoric? De ce?

Brisben: Trebuie sa iti stii propriile limite, e foarte important. Singurele produse care ar trebui evitate sunt acelea care iti produc disconfort, din punct de vedere fizic sau emotional, deopotriva. Iar daca esti intr-o relatie, e important ca si partenerul tau sa agreeze jucaria respectiva.

4. Cum intretii igiena acestor jucarii sexuale?

Brisben: Igiena lor e un aspect extrem de important! Exista produse speciale dezinfectante de curatire a jucariilor de dormitor care nu numai ca le igienizeaza, dar le si intretin ca durata de viata. Apoi ai grija la felul in care le pastrezi: exista genti speciale antifungice.

5. Cum te-ai specializat in acest domeniu?

Brisben: De o viata ma preocupa sa incerc sa le demonstrez tuturor femeilor ca e dreptul si chiar datoria lor sa se inteleaga pe ele insele si sa-si inteleaga propria sexualitate. Iar toate aceste detalii sunt foarte importante in relatia pe care o au, in felul in care se simt in relatia respectiva si cum se desfasoara ea intre ele si partenerii lor. Imi doresc sa fie increzatoare in ele insele si sa se simta confortabil in propriul dormitor.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here