Când vii pentru prima dată în România, se spune că trebuie să iei o piatră în gură. Pentru a-i gusta pământul, pentru a-i simţi parfumurile sălbatice.” Aşa îşi începe povestea, francezul care a fost de-a dreptul fermecat de frumuseţile meleagurilor ţării noastre şi care a decis să le imortalizeze într-un scurtmetraj de numai 2 minute. Un filmuleţ remarcabil, care a fost apreciat de majoritatea celor ce l-au vizionat până acum.

Aflat într-o călătorie în România, Simon, realizatorul acestui scurtmetraj, a fost atât de impresionat de peisajele pe care le-a descoperit aici, încât s-a decis să realizeze un material de-a dreptul uimitor în care să promoveze şi conaţionalilor săi experienţa unică pe care el a trăit-o.

Nu este o noutate faptul că majoritatea străinilor care vin în vizită apreciază frumuseţile şi comorile pe care ţara noastră le deţine, însă nu sunt mulţi care să aleagă să le promoveze în felul acesta, scrie livebiz.ro.

Trebuie să recunoaştem că modul în care Simon a făcut acest lucru este unul cât se poate de fermecător. O adevărată carte de vizită pentru noi toţi.

Lăsând la o parte micile greşeli care s-au strecurat în subtitrarea care însoţeşte acest material, acest om merită toată consideraţia noastră pentru felul în care a rezumat în numai 2 minute de film, pitorescul şi unicitatea meleagurilor noastre.

Simon, ne bucurăm de cinstea şi de onoarea pe care ne-ai făcut-o şi îţi mulţumim din inimă pentru asta!

 

Articol redactat de Mădălina Mihăilescu

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here