Nu-şi sărută partenera

Mulţi bărbaţi sar peste sărutul pasional şi trec imediat la atingerea zonelor erogene ale femeii. Această abordare o face pe femeie să se simtă ca şi cum ar fi închiriată cu ora, iar partenerul vrea să obţină maximum de valoare pentru banii cheltuiţi astfel că renunţă la tot ce i se pare în plus. O mişcare mult mai inteligentă este folosirea sărutului pasional, care este instrumentul perfect pentru preludiu.

Îi suflă prea puternic în ureche

Este adevărat că unii consideră că femeile se dau în vânt după o asemenea acţiune. Însă, există o diferenţă uriaşă între a încerca să faci ceva erotic şi să sufli ca şi cum ai încerca să stingi lumânările de tortul prin care îţi sărbătoreşti 50 de viaţă. Departe de a produce plăcere, dacă sufli prea atât de tare, o vei face să se chircească de durere.

Nu se bărbieresc

De multe ori bărbaţii uită că obrazul lor neras este asemănător unui şmirghel şi atunci când îşi freacă faţa de a partenerei îi cauzează acesteia dureri. Tocmai de aceea, când soţia îşi mişcă capul de pe o parte pe altă, n-o face din pasiune ci pentru că doreşte să evite contactul neplăcut cu barba ta.

O muşcă prea tare de sfârcuri

Oare de ce bărbaţi se reped la sfârcurile unei femei şi trag de ele ca şi cum ar vrea să i le desprindă de corp? Sfârcurile sunt foarte sensibile. Tocmai de aceea nu trebuie muşcate. Linge-le şi suge-le cu delicateţe. Poţi chiar să te joci cu limba în jurul lor. Însă nu acţiona asupra lor cum o fac câini asupra jucăriilor de mestecat.

O ciupeşte de sfârcuri

Ar fi indicat să renunţi la obiceiul de a prinde sfârcurile iubitei tale între degetul mare şi arătător şi să le învârteşti ca şi cum ai căuta un post de radio într-o zonă cu semnal slab. Dă atenţie întregului sân şi nu doar sfârcurilor.

Îi strânge cu putere sânii

Cei mai mulţi dintre bărbaţi tratează sânii femeilor în acelaşi mod în care încearcă pepenii să vadă dacă sunt copţi. Sânii trebuie mângâiaţi cu atenţie fiind zone foarte sensibile.

Îi ignoră celelalte părţi ale trupului

Corpul unei femei nu este alcătuit doar dintr-o pereche de sâni şi zona genitală. Trupul unei femei are atât de multe zone pe care bărbaţii le ignoră adesea în favoarea pieptului şi a vaginului. Aşa că începe să acorzi atenţie şi altor zone, la fel de sensibile.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here