Da, știm, fiecare femeie din Zodiac este înzestrată cu calități unice, însă doar patru excelează când vine vorba de iubit. Atrag bărbații ca un magnet și este foarte ușor să te îndrăgostești de ele. Sunt frumoase, capabile, independente și devin ușor un exemplu pentru celelalte.

1 . Femeia Săgetător

Femeia Săgetător etse printre cele mai irezistibile. Știu să iubească până la capăt, dar și să trădeze. Se dedică trup și suflet partenerului de viață și știe cum să-i mențină fiorii iubirii. Lângă ea, niciun bărbat nu se poate plictisi: e copilăroasă, dar și sexy. Știe să depindă de un bărbat când vrea atenție, dar să fie și independentă în gândire și decizii. Bărbații fac orice pentru femeia Săgetător pentru că ea știe să-i aducă ”la punctul de fierbere!”.

2 . Femeia Pești

Femeia Pești este este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Este mereu admirată de celelalte femei și orice bărbat strălucește când o are alături. Știe să se descurce în orice situație, să iasă mereu învingătoare, să conducă, să fie femeia fatală. Bărbații sunt în stare de orice pentru o femeie din Zodia Pești, însă doar cei care știu să o pună pe un piedestal și să-i acorde respectul cuvenit sunt cei care o pot avea.
3 . Femeia Capricorn

Femeia Capricorn este ancorată în realitate, este ca o busolă în viața unui bărbat, ca un ghid către fericire și bunăstare. Femeia Capricorn tinde către împlinire pe gtoate planurile, de aceea, orice bărbat ar trebui să se simtă norocos dacă o cucerește. Femeia Caprcorn este greu de cucerit, dar atunci când se îndrăgostește, orice atinge parcă se transformă în aur! Este soția ideală și o mamă bună!

Citește și:  Ministrul Educaţiei, Monica Anisie

4 . Femeia Balanță

Femeia Balanță este frumoasă, elegantă, sclipitoare, mereu aranjată de parcă e tot timpul în centrul atenției.Calmitatea și răbdarea sunt punctele lor forțe. Sunt amante ideale și rar vor fi inselte. Totuși, urăsc bărbații geloși și nu vor acceptă compania acetora pe termen lung. Oricine iubește o Balanță se poate numi câștigător, căci este o femeie ce știe ce vrea și face mereu alegeri bune!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here