Cateodata te indragostesti si ai parte de sex halucinant, fantastic, nemaipomenit. Dar cateodata… pur si simplu nu se intampla asa. Tipul respectiv te plictiseste la culme si toate gesturile lui ti se par la fel de plictisitoare. Site-ul Collegecandy.com reda un top 10 al celor mai jenante lucruri pe care barbatii le fac in pat:

1. Intreaba daca ti-a placut

 

Ce-or fi vrand sa auda? Adevarul conform caruia NU, nu a fost deloc bine?! Trebuie sa fii perfect constienta ca indiferent de felul in care a fost partida in cauza, nimeni n-o sa dea vreodata un raspuns negativ. Asa ca nu mai intreba asa ceva!

 

 2.  Spune “ups!” cand se rupe prezervativul

 

Ups si atat?! Nu reactiona ca si cum ti-a scapat pe jos un creion. Cand se rupe prezervativul e o treaba serioasa.

 

 3. Palmele la fund

 

Daca te apuci s-o pocnesti pana aud vecinii, e jenant si plictisitor. Palmele la fund au si ele rostul lor – se fac in anumite situatii si intr-un anumit fel, nu te apuci sa-i dai la fund pana aude zgomotul si cel din camera de alaturi.

 

 4. Sexul anal

 

…In cazul in care te prefaci, inocent, ca n-ai nimerit bine gaura. Sexul anal se face de comun acord, nu “miseleste”, sa pretinzi ca ai scapat-o din greseala in alta gaura.

 

 5.  Sa nu spuna cand si daca au terminat

 

Femeilor le place siguranta, asadar vor sa stie ca ti-au daruit in mod sigur momentul sublim de placere. Totodata, daca tu nu ai terminat si ele trebuie sa ghiceasca, daca coboara cu gura jos, acolo, se pot trezi cu ea… plina, cand, de fapt, ele erau convinse ca ai terminat demult!

6. Miscari de filme porno

 

Intelege odata ca nu toate fetele sunt Jenna Jameson. Picioarele lor nu se duc natural pana dupa cap, si nu pot face spagatul in timp ce au contact sexual. E jenant sa tot tragic de ea pana o sa tipe de durere.

 

 7. Limba invaziva

 

E oribil, absolut oribil cand baietii ajung sa nu mai faca diferenta intre o femeie si un cornet de inghetata si nu se mai opresc din lins, umpland portiuni mari de piele cu saliva.

 

 8. Vanturi

 

 Da, mai exista aceasta categorie cu un comportament de 12 ani: fix cand sunt in mijlocul unei partide de sex, trag vanturi. Oribil!

 

 9. Conversatii nesfarsite

 

Daca in mijlocul sexului te apuci sa o intrebi cum i-a mers azi, e enervant. Sau daca te apuci sa povestesti o intampare dintr-o sedinta, iar e suparator. Si, in general, daca vorbesti mai mult decat sa o saruti,  o scoti din minti categoric.

 

 10. Se uita la TV

 

Asta e cel mai rau dintre toate. In timp ce ea “lucreaza” la excitare, tu tragi cu ochiul la serialul de comedie care a inceput! Ar fi bine sa stingi degraba televizorul!

 

Distribuie:85000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here