Atunci când Mekayla Diehl, mai bine cunoscută în prezent sub titlul de Miss Indiana, a păşit pe scena Miss USA, purtând nişte bikini micuţi, cu siguranţă nu s-a gândit că va deveni un fenomen mass-media. Nu e nimic nou ca o femeie sumar îmbrăcată să facă valuri pe Twitter şi Facebook, însă ceea ce a fost cu totul special în ceea ce o priveşte pe Diehl, în vârstă de 25 de ani, a fost faptul că corpul ei avea puţin mai multe curbe în comparaţie cu restul concurentelor. Ea cântăreşte 62 de kilograme, cifră de-a dreptul durdulie pentru o fată care face modeling.

Acest lucru a stârnit un val de atenţie pe Twitter, unde susţinătoarele lui Dehli s-au făcut auzite chiar şi după câteva zile după ce aceasta a părăsit scena. Evoluţia ei rapidă spre faimă reprezintă un ghid minunat care explică cum să fii remarcată şi să ieşi în evidenţă în doar 6 paşi.
 
1. Fă ceva diferit
În timp ce majoritatea femeilor se înfometează pentru a putea îmbrăca mărimea S sau XS, Diehl a ales să meargă la sală şi să se recompenseze pentru aceasta cu mâncare, nu cu apă plată. Abordarea ei diferită a ajutat-o să iasă în evidenţă, de aici şi sprijinul de pe Twitter.
 
2. Fii rezonabilă şi abordabilă
Cine dintre noi nu s-a confruntat cu probleme legate de înfăţişare? Diehl a fost foarte clară cu privire la greutatea ei şi conştientă că ea nu este ca celelalte concurente, ceea ce a făcut-o o persoană flexibilă de care oricine se putea apropia uşor. Orice fată care s-a încruntat la nişte coapse netonifiate sau care şi-a blestemat colăceii poate empatiza cu ideea de a fi mai plinuţă decât restul fetelor din cameră.
 
3. Fii mândră de ceea ce eşti
Când o priveşti pe Diehl poţi spune cu desăvârşire că nu îi lipseşte încrederea în ea. Ceea ce a făcut-o aşa de atrăgătoare a fost faptul că radia o imagine sănătoasă cu privire la sine în timp ce defila pe scenă. Oamenii sunt atraşi de încredere şi siguranţă de sine şi este mult mai mare probabilitatea ca ei să susţină pe cineva care se simte perfect în pielea sa, decât o persoană fricoasă căreia îi este teamă să se afirme.
 
4. Acceptă criticile
Nu poţi deveni un fenomen fără să trebuiască să depăşeşti câţiva răutăcioşi iar oameni de genul acesta nu au fost puţini nici în cazul lui Dehli pe Twitter. Unii au numit-o “grasa” sau “butucanoasă” ceea ce a dus la implicarea şi mai multor oameni care au apărat-o. Absurditatea de a numi grasă o femeie care poartă mărimea M este cu siguranţă motiv suficient de bun pentru a declanşa o reacţie în rândul utilizatorilor de Twitter, care altfel nu ar fi acordat o atenţie prea mare concursului Miss SUA.
 
5. Răspunde cu amabilitate
Odată cu terminarea concursului, Diehl a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au susţinut-o şi care i-au luat apărarea. A făcut acest lucru cu demnitate dar a şi retrimis câteva articole scrise despre ea, ţinând vie atenţia mass-media.
 
6. Fă un pas în faţă şi reprezintă
Nu poţi rămâne un fenomen mass-media decât dacă hrăneşti focul, iar Diehl a făcut acest lucru cu înţelepciune încă de la concurs. Ea a adoptat imaginea corpului ei ca platformă pentru diferite apariţii la show-uri ca “Good Morning America,” “Fox and Friends,” “Entertainment Tonight”,  şi câteva alte emisiuni Tv în cadrul cărora a discutat despre propriul ei corp şi despre problemele care există în America în ceea ce priveşte imaginea unui corp perfect. Diehl a demonstrat că nu este doar o alta faţă drăguţă, ci este de asemenea o femeie de afaceri deşteaptă şi frumoasă.

Erika Istvan 

Abonare
Distribuie:27000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here