Bărbații fac uneori greșeli când ți-e lumea mai dragă. Dacă aceste mici scăpări se întâmplă tocmai în momentele fierbinți, poți să fii sigură că seara ta e distrusă. Vezi ce greșeli majore fac bărbații în pat și arată-i și lui articolul dacă se încadrează.

Sărută cu guma de mestecat în gură

Cum faci asta? Ascunzi guma într-o carie, sub limbă, sau cum? Este chiar și periculos, pentru că în focul pasiunii te poți trezi cu gumă în gât, în ochi, în păr.

Preludiul cu salivă

Majoritatea femeilor știu cât de rău este când dai peste un bărbat care consideră că preludiul este o combinație dintre o privire languroasă (sau libidinoasă), niște salivă bine plasată și două degete.

Este sacrilegiul suprem să sari peste preludiu și cineva ar trebui să le spună și lor asta.

Se laudă înainte de orice

Bărbații sunt atât de dependenți de laude că uneori uită că acestea trebuie să vină de la alții. Dacă începe să își laude singur calitățile de amant feroce, sau, mai rău, îți explică cum și cât de dotat este el, fugi în direcția opusă. Un bărbat cu adevărat bun este precedat de reputație.

Vizualizari: 3,986 AbonareDistribuie:0000

1 COMMENT

  1. Ce prostii.., Cred ca 80 din barbati nu se incadreaza. :/ Si nu ati boldat toate “Greselile” ci doar pe prima.Voteaza acest comentariu: 2  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here