Empathy, compania de tehnologie de cautare si navigare pentru comertul electronic, si-a imbunatatit instrumentul Empathy Playboard. Acest lucru permite comerciantilor cu amanuntul sa comande produsele, sa sporeasca vizibilitatea campaniilor, sa gestioneze promotiile si sa analizeze rezultatele in magazinele lor online cu usurinta si rapiditate. Acum, odata cu lansarea celei de-a doua versiuni a Empathy Playboard, compania isi duce functionalitatile cu un pas mai departe, oferind o analiza inteligenta a datelor din motorul de cautare intern al clientilor sai, cautand sa se adapteze precis nevoilor si obiectivelor afacerilor online

Directorul companiei de tehnologie pentru comertul electronic, explica ca „ reproiectarea Playboard-ului a fost creata pe baza nevoilor pe care le observam in provocarile zilnice ale clientilor nostri. Aceasta actualizare face un pas decisiv catre estetica si functionalitate in modul in care sunt oferite datele. Reuneste toata experienta Empathy de-a lungul anilor in configurarea cautarii si analiza. In timp ce ne indeplinim maxima de a face datele expresive si receptive, in cele din urma le facem mai umane .”

Noutati de la Empathy Playboard

Printre noutatile acestui instrument se numara: o revizuire completa a performantei cautarii. Printr-o noua palnie care gazduieste Valorile de succes in cautare (valorile de succes ale cautarii) parametrizate pe baza ratelor de gasire, clic, adaugare in cos si plata. In plus, au fost incluse noi KPI-uri si variabile care permit o analiza mai buna a acestor cautari:

  • KPI-uri aferente tranzactiei: check-out si raportul veniturilor.
  • KPI-uri legate de consumatori, cum ar fi interogari pe sesiune si numarul total de utilizatori de cautare.
  • Rata Fara Rezultate sau pagini fara rezultate, pentru a intelege evolutia acestui KPI si a vedea daca exista vreun produs care ar putea fi un bun candidat pentru a fi adaugat in catalog.
  • Posibilitatea de a compara KPI-uri intre diferite perioade de timp.
  • Variabilele existente sunt acum multi-selectabile, ceea ce faciliteaza intelegerea valorii adaugate a dispozitivelor, a magazinului sau a limbii (de exemplu, verificarea numai aplicatiilor sau selectarea Spaniei cu sau fara Insulele Canare).

Noua distributie a interogarilor efectuate in motorul de cautare intern ofera o intelegere mai completa a performantei de cautare si a nevoilor comertului electronic. Aceasta noua versiune ofera parametri precum limba, dispozitivul sau magazinul din care s-a facut interogarea, printre altele, pentru a realiza o analiza mai exhaustiva.

In plus, in acest playboard, Empathy pune la dispozitie clientilor sai diferite vizualizari de date special concepute pentru a intelege experienta de cautare a oricarui eCommerce in timp real. Prin aceste variabile, analistii si merchandiserii unui eCommerce pot observa in timp real diferitele relatii care se creeaza jucandu-se cu ele si pot intelege unde, cand si cum se ofera o performanta pozitiva a cautarii afacerii lor sau, dimpotriva. in cazul in care acea performanta pozitiva nu este obtinuta, sa aplice imbunatatirile necesare.

Instrumentul a fost conceput pentru a putea lua decizii rapide si eficiente

De asemenea, toate instrumentele pentru configurarea experientei de cautare sunt disponibile in panoul de joc. Usor si fara a fi nevoie sa implementati cod. Dupa cum explica Empathy, unul dintre obiectivele acestui tablou de joc este de a face munca merchandiserilor si a managerilor de comert electronic cat mai usor posibil. Pentru a face acest lucru, atat partea analitica, cat si partea de configurare sunt concepute pentru a putea lua decizii rapide si eficiente. De exemplu, adaptarea rezultatelor cautarii in functie de comportamente, reordonarea produselor in functie de anumite atribute sau aplicarea de sinonime.

Pe scurt, va ofera o analiza completa a experientei de cautare, cu instrumentele necesare pentru a efectua in orice moment actiunile adecvate. In plus, fiind capabil sa adapteze grila de rezultate la cele mai frecvente tendinte si interactiuni ale consumatorului.