Nu de putine ori s-a intamplat ca cineva sa gaseasca lucruri oribile in mancare. Iata o lista cu cele mai dezgustaroare lucruri gasite in produse, atat in America de Nord cat si in Europa. Tine minte totusi ca unele evenimente de acest gen nu au fost aduse in atentia publicului, ceea ce inseamna ca astfel de intamplari nefericite sunt mai dese decat s-ar crede. Partea buna este ca lucrurile oribile pe care oamenii le-au gasit in alimentele lor ii face sa caute surse sanatoase si de incredere de unde sa se aprovizioneze in loc sa se bazeze pe o eticheta.

Iata cele mai oribile lucruri descoperite in alimente.

1. O femeie din Minneola, Florida, a gasit o broasca vie intr-o punga cu salata verde pe care a cumparat-o de la Walmart.

2. O londoneza a fost oripilata atunci cand a vazut o broasca moarta in punga de spanac pe care a achizitionat-o de la Tesco. Se pare ca nu a fost singura care s-a confruntat ci o astfel de problema.

3. Un adolescent din Michigan a gasit un deget uman in sandwich-ul cumparat de la Arby.

4. Un client care a muscat o data din sandwich-ul luat din KFC din Ontario, Canada a descoperit ca preparatul continea carne cruda de pui.

5. O femeie din Oklahoma a trecut printr-o experienta traumatizanta intr-un restaurat McDonald’s. Clienta a descoperit in fursecul pe care tocmai il achizitionase o lama de barbierit. Femeia s-a ales cu limba taiata, fiind cat pe ce sa se sufoce cu sangele care curgea abundent.

6. Un paianjen urias a fost gasit intr-o Chef Boyardee Beef Ravioli, in Florida. Victoria Harrah a inghetat atunci cand, din punga desfacuta a iesit o imensa Araneae.

7. In 2010, un barbat din Ontario care cumparase de la un McDonald’s un mic dejun burrito a descoperit cu uimire ca acesta era plin de… furnici.

8. O familie din Michigan a renuntat sa mai achizitioneze  Dole Tender Garden mix, „superspalat” atunci cand au gasit in punga un soarece mort.

9. Tot o rozatoare a gasit si englezul Stephen Forse intr-o paine pe care o achizitionase dintr-un supermarket de calitate.

Distribuie:1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here