Acestea sunt cele mai periculoase pozitii sexuale care odata incercate, mai degraba duc la rupturi de ligamente si intinderi musculare, decat la vreun orgasm.

Iata care sunt acestea:

1. Pozitia “body building” sau tip fitness

Ea se executa cu barbatul in picioare, rezemat de un perete, iar femeia se incolaceste in jurul lui, exact precum un ursulet Koala, apoi barbatul o penetreaza, impingandu-se in perete. Totul bine si frumos, pana cand… femeia incepe sa transpire, de la efort, iar mainile barbatului incep sa alunece. Si o data ce barbatul o scapa din mana, penisul se poate indoi, iar spatele partenerei poate suferi traume serioase, conform problemesex.ro.

2. Pozitia avion

Barbatul sta in picioare, cu genunchii usor flexati, si isi penetreaza partenera pe la spate, tinand-o de abdomen, in timp ce ea sta cu picioarele complet in aer, tinandu-se de bratele barbatului, in timp ce duce mainile in spate. Oricum, este o pozitie care impune o conditie fizica exceptionala pentru ambii parteneri si daca vreun cuplu reuseste s-o puna in practica pentru mai mult de 8 secunde, felicitari, inseamna ca ridici greutati de cel putin 8 ori pe zi! Si dupa aceea… daca barbatul nu o mai poate sustine, o scapa, apoi ea cade si intervin contuziile suficient de grave. Si penisul poate fi afectat, si sa nu uitam ca in caderea ei libera, femeia poate rupe genunchii partenerului. Este una dintre cele mai periculoase pozitii sexuale.

3. Podul Londrei

Barbatul sta arcuit pe spate, rezemandu-se in talpi si in maini, in pozitia “pod”, iar femeia il incaleca, exact ca la calarie, impingandu-se cu picioarele in podea. Oricum, e clar ca partenerul nu poate fi decat medaliat cu aur la vreo Olimpiada de gimnastica, altfel e imposibil sa stea asa chiar si pentru o secunda. Si daca reuseste, sunt neaparat necesare niste perne in jur si sub spate, iar femeia trebuie sa fie usoara ca fulgul. Insa chiar si asa, presiunea exercitata de corpul femeii asupra corpului partenerului, chiar daca femeia e Kate Moss, isi spune cuvantul asupra incheieturilor lui, care pot ceda oricand. El isi poate rupe spatele, ea poate cadea peste el, suferind contuzii grave, penisul se poate accidenta. E o pozitie foarte periculoasa.

4. Incrucisarea picioarelor

Partenerul sta pe spate, cu picioarele ridicate, iar partenera se aseaza peste el, cu genunchii flexati, ridicandu-i gambele pe langa corpul ei si tinandu-se de ele. Dar mai bine n-o incercati. Deloc! Oricand, penisul se poate da peste cap din aceasta pozitie, in cazul in care femeia isi pierde echilibrul. Ceea ce se poate intampla cu usurinta, fiindca pozitia e extrem de incomoda si da nastere unor accidente foarte dureroase pentru ambii parteneri.

 5. Foarfecele

Barbatul sta in picioare si penetreaza femeia lateral, incrucisat, in timp ce ea se sprijina intr-una din maini. Cu cealalata, se poate prinde de bratul stang al barbatului. Pozitia il poate trage jos pe barbat, care poate cadea peste partenera, rupandu-i bratul in care se sprijina. Ea e ca si cum ar cara o sacosa plina de la piata, cu zeci de kilograme de cartofi. Asa ca poate ceda oricand. Nici penetrarea nu e spectaculoasa, fiindca el incearca sa penetreze dintr-o parte pe verticala ceva ce e menit sa fie penetrat frontal, pe orizontala. Si penisul poate suferi contuzii si poate fi indoit.

AbonareDistribuie:0110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here