Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului are caracteristicile sale specifice. Însă doar trei debordează de un sex-appeal ieșit din comun, scrie femina.rol.ro

Iată cum arată Top 3 cele mai sexy zodii:

Locul 3 – Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii acestei zodii sunt destul de greu de “prins”. Majoritatea racilor au un simț al umorului foarte dezvoltat și sunt, în același timp, ființe extrem de profunde. Vei fi atras de fața lor plină, exact ca Luna (planeta lor guvernantă), dar și de talentul lor culinar excepțional. Această zodie este cea mai romantică dintre toate. Poți fii sigur că un rac va ține minte ziua când v-ați cunoscut, când ați început o relație, prima oară când ați mâncat împreună, când i-ai zâmbit prima oară și lista poate continuă la nesfârșit.

Partea proastă la raci o reprezintă toanele pe care le au și tendința de a-i acapara complet pe cei la care țin. Dacă te simți în stare să le suporți partea intuneacata, poți să fii sigur că vei avea langa tine o persoană loială, care te va trata ca pe un rege în fiecare zi a vieții tale.  E important de menționat că răcii adoră sexul, deci nu vor exista probleme în acest sector.

Dacă vrei să faci un rac să devină interesat de tine, vorbește-i despre cât de importantă este familia pentru tine și menționează câteva acte de caritate pe care le desfășori. Puncte bonus primești dacă plângi în fața lor și dacă îți dezvălui latură vulnerabilă, le place să îi ajute pe cei din jurul lor.

Locul 2 – Leu (23 iulie – 23 august)

Leii ocupă locul doi în topul celor mai sexy zodii. Nativii acestei zodii ar putea fi ofensați de faptul că nu s-au clasat pe locul întâi. Un leu este o ființă care ține cont de principii, are o inimă bună și este întotdeauna într-o pasă bună. Știu care sunt oamenii “cool” și știu cum să se simtă bine în orice împrejurare. Nu ai cum să nu te simți atras de căldura și carisma care îi înconjoară în permanență.

O particularitate a leului este că te poate face să te simți cea mai importantă persoană de pe pământ, adică centrul universului lor. Pentru multe persoane, acest gen de atenție este ceva foarte sexy. Leii au un zâmbet “ucigător”, iar pentru unii acest atribut este un motiv suficient pentru a ajunge în patul acestui “animal” al zodiacului.

Problemele sunt cauzate de faptul că leul este pretențios prin definiție. În același ton, este o zodie destul de superficială care pune mare preț pe felul în care arată cineva, de aceea trebuie să arăți întotdeauna impecabil atunci când ai aproape un astfel de nativ.

Dacă vrei să atragi un leu, tot ce trebuie să faci este să îi faci complimente și să îl faci să se simtă deosebit. Totodată îi captezi atenția și dacă te îmbraci într-un stil decadent, cu multe bijuterii opulente.

Locul 1 – Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionul este cea mai sexy zodie din horoscop. Dacă ai ieșit vreodată cu un nativ al acestei zodii, deja știi că au o putere de atracție incredibilă. Chiar și cei care nu sunt foarte chipeși te pot face să le îndeplinești toate dorințele. E că și cum ochii lor au puteri magnetice atunci când te privesc, iar tu devii subjugat.

Dacă cineva te întreabă ce anume te atrage la iubitul tău scorpion, nu vei știi exact ce să răspunzi. Misterul care îi înconjoară este extrem de atrăgător pentru toată lumea. Pe lângă aura magnetică, scorpionii au și o abilitate extraordinară de a îți citi gândurile. Dacă nu știi cum te simți astăzi, întreabă un scorpion, el va știi exact ce să-ți răspundă. Mai mult, scorpionii sunt eroici, demni de încredere și puternici.

Dacă vrei să atragi un scorpion, poartă haine negre și încearcă să fii cât mai interesantă. Le plac la nebunie oamenii artistici și problematici.

AbonareDistribuie:159000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here