UPDATE: Vlad Telea si Mihai Alexandru, chitaristii trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, au decedat, in timp ce ceilalti trei membri ai formatiei au fost raniti si sunt internati.

UPDATE: În incendiu a murit şi iubita lui Mihai Alexandru, Cătălina Ioniţă, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucureşti, potrivit unor surse apropiate familiei acestuia.

Vlad Telea, unul dintre chitaristii trupei , formată din cinci membrii: Andrei Galut – voce, Alex Pascu – bass, Vlad Telea – chitară, Mihai Alexandru – chitară şi Bogdan Lavinius – tobe,  care a sustinut concertul de vineri noapte din Club Colectiv, a murit  la spital. Abia devenise tată pentru a doua oară. Andrei Galut si Alex Pascu au fost operati si se afla la terapie intensiva.

Vlad Telea era în vârstă  de 37 de ani și avea o fetita de 2 ani. Pagina de Facebook a lui Vlad Țelea s-a umplul de mesaje emoționante. „Vlad, încă sper să nu fie adevarat! Nu poate fi adevarat! Să te odihnesti în pace!”, a scris un amic îndurerat. Un altul a adăugat: „Speram să fie o gluma proastă dar din păcate nu este. Un copil deosebit, așa îmi amintesc eu de tine! Condoleante familiei tale!”, scrie romaniatv.net.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here