Dupa 2 decenii de lucrat cu vedete de televiziune, de cinema si din sport, politicieni dar si cu oameni de rand, Patrick McNally, psiholog si unul dintre cei mai apreciati specialisti din lume, a ajuns la concluzia, simpla dar foarte importanta si anume, ca oamenii au nevoie de o tehnica ca sa scape cat mai repede de energia negativa… pentru ca daca nu reusesc sa scape de frica, de indoieli, anxietate si depresie au sanse foarte slabe sau chiar deloc sa duca o viata uimitoare.

Aceasta metoda este revolutionara de a indeparta emotiile negative, asa ca incepe acum:

Pasul 1:
Gandeste-te la orice te deranjeaza, te ingrijoreaza, te intristeaza sau inspaimanta: alege cele mai rele lucruri prin care treci acum.

Pasul 2:
In timp ce te tot gandesti la aceste lucruri, vezi unde anume in corp detectezi aceste emotii. Unii oameni au simtit aceste emotii in piept, maini, stomac, gat, intre sani (la femei), sau deasupra stomacului (barbatii simt mereu in zona asa). Fii constient unde se regasesc aceste simtiri in corpul tau.

Pasul 3:
Observa in ce directie se misca aceste emotii. Trebuie sa se miste – toate emotiile se misca tot timpul. De exemplu, vreau sa te gandesti la starea de neliniste. Cand o persoana este nelinistita, de obicei afirma ca are fluturi in stomac.

Citește mai mult aici.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here