Comisarul şef al Gărzii de Mediu- Comisariatul Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării “ George Petrovici a fost prins de colegii de luptă anti braconaj în timp ce transporta cu maşina instituţiei aproximativ 50 de kilograme de peste fără acte de provenienţă, scrie ziaruldetulcea.ro. Conform unui raport intern al Poliţiei Deltei, comisarului şef i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale iar autoturismul, proprietatea Gărzii Naţionale de Mediu, a fost pus sub sechestru!

Evenimentul a avut loc sâmbătă dimineaţa în zona intersecţiei Cataloi, acolo unde era amplasat un filtru în cadrul unei acţiuni mai ample de combatere a braconajului şi traficului cu peşte, acţiune la care au participat agenţi de la Poliţia Deltei, Poliţia Rutieră, Garda de Mediu (cea de terasă) şi Agenţia Naţională de Pescuit şi Acvacultura.

NOUL ŞEF PRINS DE FOSTUL ŞEF!

Povestea neoficială lămureşte scurt povestea oficială, dacă vă povestim că maşina actualului comisar şef Petrovici a fost aşteptată îndelung la marginea drumului de ochiul vigilent al unui proaspăt agent al Gărzii Naţionale de Mediu, nimeni altul decât fostul comisar şef al Gărzii de Mediu-Comisariatul Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării “, pe numele său Costel Ifrim. Exact, fostul şef (dat afară în urmă cu câteva luni) l-a prins pe actualul şef, în flagrant.

În apărarea să comisarul şef Petrovici ar fi spus că mergea la o pomană, adevărul urmând a fi lămurit de organele de anchetă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here