Cand vine vorba despre marimea penisului, pe care barbatii o considera direct proportionala cu capacitatea de a oferi placere unei femei, pot aparea adevarate drame sau depresii.

Desi femeile glumesc adesea referitor la marimea organului cu care sexul opus se lauda cel mai mult, ar fi bine sa se stie ca un penis de dimensiuni foarte mari nu produce neaparat placere, de multe ori chiar dimpotriva, pentru ca penetrarea poate fi dureroasa si necesita un mai mare nivel de lubrifiere.

Conform studiilor efectuate in domeniu, marimea medie a unui penis perfect functional in stare erecta este de 14 cm. (si nu 18 sau 20 de cm., cum ar crede unii sau unele). in plus, un penis de numai 10-11 cm. Este perfect capabil sa ofere orgasme multiple, daca posesorul acestuia stie sa-l foloseasca la capacitate maxima!

Adevarul e ca marimea conteaza mai mult pentru ei decat pentru ele, pentru ca femeia poate fi satisfacuta prin multe „manevre” care nu au neaparat legatura cu marimea organului penetrant, ci mai degraba cu modul de folosire al acestuia.

AbonareDistribuie:0110Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here